Gabro Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Potrzebuję w zakładce pobierz zwiększyć czcionkę, Gdzie mogę to znaleźć? Dodam, że używam standardowego szablonu. Będę wdzięczny, jeśli ktoś mi podpowie gdzie to zmienić, bądź w ogóle gdzie tego szukać Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 a gdzie ta zakładka jest? w back office? front office? chodzi o pobieranie wirtualnego produktu (w historii zamóień) czy ... ? no właśnie ? co ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabro Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 Jest to fron office. Na karcie produktu, mam zakladkę więcej o produkcie. Jak dodam jakiś załącznik do produktu to pojawia się zakładaka pobierz. No i generalnie chodzi o to, że w tej zakładce można pobrać załącznik. Tylko, że strasznie mała jest tam czcionka Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 testowo dodałem plik do wersji demo sklepu, i zamiast buttona mam po prostu ... nazwę pliku nie wiem czy masz tak samo, ale jeżeli tak, i jeżeli zakładka ma id = idTab9 to możesz zwiększyć czcionkę za pomocą styli: #idTab9 {font-size:20px;} jeżeli masz inaczej, podaj linka - będzie łatwiej 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabro Posted January 30, 2014 Author Share Posted January 30, 2014 Dokładnie chodziło mi o to Wielkie dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts