noiragneau Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Witam, jak w temacie. W liście producentów domyślnie jest tak że wyświetla 10ciu producentów. Czy jest możliwość zmiany tej liczby bądź wyświetlenie wszystkich producentów na jednej stronie? Szukałem ale nie zauważyłem nic w ustawieniach ani w kodzie. Z góry dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 liczba wyświetlanych manufacturers odpowiada liczbie produktów, jeżeli nei chcesz zwiększać liczby produktów - pozostaje wyedytowanie kontrolera strony ręcznie. chodzi o plik controllers/front/manufacurerController.php jest tam tak kod: $this->n = abs((int)(Tools::getValue('n', Configuration::get('PS_PRODUCTS_PER_PAGE')))); cały wyrażenie: abs((int)(Tools::getValue('n', Configuration::get('PS_PRODUCTS_PER_PAGE')))); zastąp satysfakcjonującą CIę liczbą np. 50 $this->n = 50; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiragneau Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 Dzięki, zadziałało. Jedyne co jeszcze wtrącę to paginacja źle się wyświetlała. Miałem 9 stron po 10 sztuk producentów. Po zmianie kodu na powyższy wyświetlili się wszyscy ale paginacja została po staremu. Jako że nie jest mi już potrzebna to ją wyłączyłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 totalnie zapomniałem o paginacji mówiąc o wyłączeniu masz na myśli usunięcie jej z pliku tpl ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiragneau Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 Nie, w pliku ManufacturerController.php usunąłem linię: $this->pagination($nbProducts); 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts