MikePulpan Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Dobrý den, mám takový problém. Po zhruba čtyřech dnech jsem opět začal přidávat produkty, ale nešel mi nahrát obrázek. Na webu jsem pracoval, ale pouze s překlady a upravoval jsem footer, snad nic víc jsem nedělal. Když se nyní snažím nahrát obrázek, presta se chová, jakoby se to nahrálo, ale u obrázek se mi nezobrazí. Zkoušel jsem upload v Safari, Chrome, a Firefoxu, tím jsem problém s prohlížečem vyloučil. Hledal jsem na internetu i řešení jiných uživatelů, ale pomohl jsem si maximálně tím, že to házelo hlášku, jako Undefined a že se obrázek nepodařilo nahrát, či něco podobného. Odkaz na e-shop: http://www.beatsoutlet.cz Za jakoukoli pomoc budu moc vděčný! Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Akú veľkosť majú obrázky, ktoré nahrávaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikePulpan Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 Akú veľkosť majú obrázky, ktoré nahrávaš? Zkoušel jsem všechno možné. Od extrémně velikého rozlišení po malinké - 150x80 +/-. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikePulpan Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 Tak je to ok :-). Prosím hoďte na topic "Solved". Na hostingu (wedos) jsem dal ,,Obnovit práva souborů" a je to ok :-)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts