korni Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Hej, Potrzebuję szybkiej pomocy. Znikło mi nagle górne menu poziome i nie mam pojęcia czemu. Moduł jest aktywny, również jest na swoim miejscu w pozycjach. Szablon mam przekopiowany na localchoście i tam chodzi. W źródle nie mam w ogóle wpisu <!-- Menu --> <ul id="menu" class="top"> <!--div class="sf-right"> </div--> <!--/ Menu --> Jedyne co dziś zrobiłem to generowanie mapy strony oraz odznaczyłem stronę cms z jednej grupy sklepów (multistore) Ma ktoś pomysł co mogło się skopać? wszelkie sugestie mile widziane Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 a nie był zainstalowany żaden moduł, np. nivoslider? + możliwe jest otrzymanie linku do sklepu (problem jest na serwerze czy na localu)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 korni Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 wysłąłem Ci na priva link. zainstalowany jest minic slider, z tym że mam kopię strony na localhoście i tam wszystko chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 korni Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 ok, działa. Po prostu samo wróciło. Być może to wina hostingu na homie, a nie potrzebnie zgoniłem na moduł mapy strony. Z tego co czytałem to czasami dziwne rzeczy się dzieją ze sklepami u nich. Ale ciśnienie mi podniosło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
korni
Hej,
Potrzebuję szybkiej pomocy.
Znikło mi nagle górne menu poziome i nie mam pojęcia czemu.
Moduł jest aktywny, również jest na swoim miejscu w pozycjach. Szablon mam przekopiowany na localchoście i tam chodzi. W źródle nie mam w ogóle wpisu
Jedyne co dziś zrobiłem to generowanie mapy strony oraz odznaczyłem stronę cms z jednej grupy sklepów (multistore)
Ma ktoś pomysł co mogło się skopać? wszelkie sugestie mile widziane
3 answers to this question
Recommended Posts