mobila-cris Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Buna ziua tuturor,sunt interest de o gazduire pentru prestashop pe un server bun din Romania,daca se poate ceva nume si daca se potriveste cu aceasta platforma.Momentan il detin la Hostway dar din pachetul lor de all inclusive advanced resursele nu sunt destule pentru prestashop(la 7 pagini deschise in browser processor full) si nu prea as vrea sa se intample asa ceva. O zi buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Buna ziua tuturor,sunt interest de o gazduire pentru prestashop pe un server bun din Romania,daca se poate ceva nume si daca se potriveste cu aceasta platforma.Momentan il detin la Hostway dar din pachetul lor de all inclusive advanced resursele nu sunt destule pentru prestashop(la 7 pagini deschise in browser processor full) si nu prea as vrea sa se intample asa ceva. O zi buna cum ai vazut asta??? si pe mine m-ar interesa sa vad cum vezi procesorul serverului (performanta) lui, ca eu detin serverul meu personal si nici la toatea aplicatiile mele mysql, mailserver, dnsserver, ftpserver, firewall, etc nu ajunge la capacitatea maxima procesorul, il vizualizez cu htop comanda linux deci as fi si eu interesat de acel program care vede capacitatea procesorului , merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobila-cris Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 Din contul cpanel este un modul sau in partea stanga a panoului cpanel se poate vedea prin deschiderea unor pagini web si un F5 pe cpanel sa vezi cum sta Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobila-cris Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 Sau in Resource Usage Overview in contul cpanel Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 ce bine ca nu am asa ceva folosesc ispconfig 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 recomandare: fati serverul propriu, te costa abonamentul de internet, ai nevoie de adresa de ip fix bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobila-cris Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 (edited) Pai ai putea sa-mi spui un pret aprox sa fac o comparatie,si unde sa-l tin(cel putin la configuratia ta care o ai si ce configuratie)?Acasa banuiesc ca nu ca la ce internet si retea de electricitate este in Romania cand tie lumea mai draga ramai sportive. Edited January 29, 2014 by sarpee (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 al meu este aici sub picioare, dar la rds-rcs, e rar cand cade netul, la curent iar nu prea am pane de curent, astea cu un mic ups le rezolvi, dar o colocare de server costa, mai bine la tine acasa, daca merge afecerea struna vinzi peste 500 euro /zi atunci merita o colocare de server, o configurare de server costa intre 500-900 euro +TVA in functie de ce doresti, firewall, etc ipv4 + ipv6 deci in functie de ce doresti, eu folosesc centos6.5 dar recomanad centos 5.11, e mai rapid putin decat 6.5 dar te poti interesa pe net, google si cauti configurari server Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobila-cris Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 Configuratia asta este buna pentru un traffic de 15-20000 de afisari pe zi? PowerEdge T110 II, Tower 1Socket, Intel Xeon E3-1220v2 Processor (3.1GHz, 4C/4T, 8M Cache, 69W, Turbo), 4GB Memory (1x4GB), 1600Mhz, Dual Ranked, Low Volt UDIMM (speed is CPU dependent), 2 x 1TB, SATA, 3.5-in, 7.2K RPM Hard Drive (Cabled), PERC H200 RAID Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 e foarte buna dar in loc de hdd sa folosesti ssd e mai iute cu mult si consumul de energie mai mic cu mult, iar costul nu e cu mult mai mare, cca 15-20 % Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts