gekas Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Panowie i Panie, Kupiłem taki oto szablon: http://www.templatemonster.com/demo/46975.html Po kliknięciu w jakąkolwiek kategorię, po prawej stronie pojawia się sidebar z blokami "CATALOG", "TOP SELLERS" itp. To w demie szablonu. U mnie natomiast sidebar jest pusty. Chciałbym umieścić w nim menu z kategoriami sklepu, jednak nie mam pojęcia jak to zrobić, a przejrzałem chyba wszystkie zainstalowane moduły... Górne menu wyświetla się natomiast prawidłowo. Jak sobie z tym poradzić? Macie jakieś sugestie? Pozdrawiam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 to jest block layered navigation, czyli moduł: blok filtrów nawigacyjnych. jak to wygląda u Ciebie? co masz zamiast prawej kolumny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gekas Posted January 27, 2014 Author Share Posted January 27, 2014 to jest block layered navigation, czyli moduł: blok filtrów nawigacyjnych. jak to wygląda u Ciebie? co masz zamiast prawej kolumny? Prawa kolumna jest, tyle, że pusta, bez żadnego contentu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 a moduł o którym wspomniałem jest zainstalowany i dołączony do prawej kolumny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gekas Posted January 27, 2014 Author Share Posted January 27, 2014 a moduł o którym wspomniałem jest zainstalowany i dołączony do prawej kolumny? Zainstalowany jak najbardziej, ale jak go dołączyć do prawej kolumny to niestety nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 moduły > pozycje jest tam lista modułów "displayRightColumn" czy są do niej dodane jakiekolwiek moduły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gekas Posted January 28, 2014 Author Share Posted January 28, 2014 moduły > pozycje jest tam lista modułów "displayRightColumn" czy są do niej dodane jakiekolwiek moduły? Tak, są. Wszystko już gra. Jeszcze raz dziękuję za nakierowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 czyli.... modułów nie było ? dodałeś je? w tym był problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gekas Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 czyli.... modułów nie było ? dodałeś je? w tym był problem? Były Nie miałem jedynie żadnych produktów objętych promocją, produktów najlepiej się sprzedających itp., które by wyświetlały się w sidebarze. Gdy "przypisałem" produktom promocje, zaczęły się one pojawiać w sidebarze i doszedłem do wniosku, że drugie menu nawigacyjne nie jest mi tam potrzebne Raczej wykorzystam to miejsce na jakieś moduły społecznościowe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 dzięki za informacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gekas Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 dzięki za informacje To ja dziękuję za pomoc Początkujący nigdy nie mają lekko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts