econestorex Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 (edited) Czy ktoś mógłby udostępnić gotowe tłumaczenia plików .tpl rejestracji Klienta z wyłączeniem opcji ALIAS jako koniecznej do rejestracji? oraz plików .tpl dotyczących konta Klienta MOJE KONTO Moje zamówienia Mój adres Moje dane Moje kredyty Moje bony Z góry dziękuje Edited January 25, 2014 by econestorex (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
econestorex Posted January 25, 2014 Author Share Posted January 25, 2014 Jak na razie przetłumaczyłem authentication.tpl authentication.tpl.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiKr Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 A po zalogowaniu do panelu administracyjnego w zakładce lokalizacja > tłumaczenia nie można edytować tych miejsc? Po ściągnięciu polskiego języka nie potrzeba chyba nawet tego tłumaczyć. Chyba że te miejsca są nieprzetłumaczone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
econestorex Posted January 26, 2014 Author Share Posted January 26, 2014 Niestety pomimo prób bazujacych na podpowiedziach na forum, szablonu sciagnietego z themplatemonster nie udalo mi sie w sposob automatyczny przetlumaczyc :/ wlasnie skonczylem bawic sie z palca ... Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts