BozkurTr Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Merhaba, Ben yeni kullanmaya başladım, şuan için seo ve url ayarlarını yaptım sadece ana sayfa acılıyor diğer yerlerde 404 hatası alıyorum. Ayrıca admin panelinden Ürün ayarlarına girip düzeltme veya yeni ürün eklemeye çalıştığımda'da böyle bir hata alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Bu hatanın bir kaç nedeni olabilir... 1- Tarayıcınızı geçmişini silin 2- Bir kaç kez sayfayı yenilen... 3- Yazma izinlerinde problem olabilir(.htaccess) 4- kullandığınız sunucuda problem olabilir... ayrıca kullanıcı bilgilerini özelden gönderirseniz inceleye bilirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Merhaba, Ben yeni kullanmaya başladım, şuan için seo ve url ayarlarını yaptım sadece ana sayfa acılıyor diğer yerlerde 404 hatası alıyorum. Ayrıca admin panelinden Ürün ayarlarına girip düzeltme veya yeni ürün eklemeye çalıştığımda'da böyle bir hata alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. sunucunuzda apache mod_rewrite ve anladığım kadarıyla windows tabanlı bir servisde çalışıyor IIS ise rewrite modülünün çalıştığından emin olunuz. Sitenizi SEO ayarlarını kapatarak çalışır hale getirebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Arkadaş Linux sunucuya geçti sorunu o şekilde çözdü Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts