swiatsmoka Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 cześć mam drobny problem Na karcie produktu w zakładce powiązania kiedy chcę wybrać producenta zamiast okienka z wyborem pojawia mi się następujący komunikat [TECHNICAL ERROR] ajaxProductManufacturers: parsererror producentów mam obecnie ok 1050 (wyświetlają mi się wszystkie produkty przypisane do konkretnych producentów) czy ktoś ma pomysł co może być przyczyną pojawiania się takiego błędu ? Korzystam z presty 1.5.6.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 swiatsmoka Posted February 26, 2014 Author Share Posted February 26, 2014 cześć rzeczywiście problemem okazał się znak % u jednego z producentów (umkną gdzieś w ich ilości) - dzięki za pomoc - temat Rozwiązany ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 malkovich Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 /ciach/ czy ktoś ma pomysł co może być przyczyną pojawiania się takiego błędu ? Korzystam z presty 1.5.6.1 Problem leży w parsowaniu ajax, ale to już wiesz z opisu błędu Idę o zakład że problem pojawił się, jak po raz pierwszy chciałeś dodać produkt, którego producent ma n nazwie jakiś znak niealfanumeryczny. Np "-" lub "\" Usuń te znaki z nazw producentów i powinno być OK. U mnie wysypało sie przy G-Star Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
swiatsmoka
cześć mam drobny problem
Na karcie produktu w zakładce powiązania kiedy chcę wybrać producenta zamiast okienka z wyborem pojawia mi się następujący komunikat
[TECHNICAL ERROR] ajaxProductManufacturers: parsererror
producentów mam obecnie ok 1050 (wyświetlają mi się wszystkie produkty przypisane do konkretnych producentów)
czy ktoś ma pomysł co może być przyczyną pojawiania się takiego błędu ?
Korzystam z presty 1.5.6.1
2 answers to this question
Recommended Posts