cristi47 Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Am realizat site-ul http://www.wibox.ro/ro/ Are o problema. In categorii sau subcategorii, daca sunt mai mult de 10 produse si vrei sa te duci in pagina 2, se incarca greu (nu prea se incarca). Setarile de la Performanta le atasez. Are cineva vre-o idee ce se intampla sau ce am gresit? Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 l-am testat din ungaria, si merge bine ce inseamna greu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi47 Posted January 25, 2014 Author Share Posted January 25, 2014 Faza cu paginatia am scos-o, am pus toate produsele pe o singura pagina. Incercati va rog o sortare - de ex. pret desc. si veti vedea ce se intampla. Cu consola Chrome mi-a dat niste erori JavaScript, pe care sincer nu stiu cum sa le gestionez. Va multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Salut, Scoate cache-ul (a se dezactiva).. apoi golire cache si vezi cum raspunde. Daca pui tema default cum se misca ? Pentru erorile de java ar trebui sa iei legatura cu developer-ul care a facut tema. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 da ai dreptate ia incearca sa activezi tema default sa vezi atuncea ce zice Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi47 Posted January 25, 2014 Author Share Posted January 25, 2014 Problema a fost alta. Layered Navigation Module - pe forumul Prestashop, sunt discutii foarte multe despre bug-ul acesta. Se pare ca au rezolvat problema cu versiunea de modul 1.10.0 Am verificat initial ce versiune e, era 1.10.1 pe prestashop vers. 1.5.6.2 - ultima. Solutia a fost simpla - la modul, uninstall, install, merge brici Multumesc tuturor pt. ajutor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts