pbpo Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Mam dziwny problem.... Otóż - wprowadziłem zmiany w kodzie strony i by zobaczyć efekty wszedłem w USTAWIENIA >> OPTYMALIZACJA >> USTAWIENIA DOTYCZĄCE SMARTY (presta 1.4.6.2)gdy włącze "WYMUSZAJ KOMPILACJE" i odświeżę swoją strone pokazuje mi się tylko biały background ...Jeszcze z 2 godziny temu wszystko działało jak trzeba bo dodawałem kod z google analystic i kompilacja była poprawna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 białe tło - oznacza błędy. http://www.prestashop.com/forums/topic/272661-500-error-b%C5%82%C4%99dy-bia%C5%82a-strona-instrukcja-dotycz%C4%85ca-trybu-debugowania/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbpo Posted January 22, 2014 Author Share Posted January 22, 2014 Dodatkowo dodam , ze jak chce wyłączyć tymczasowo strone i zmieniam ustawienia ( cokolwiek bym nie zmieniał w ustawieniach głównych) dostaje komunikat Jeśli chcesz udostępnić te zasoby stwórz stronę CMS z treścią Nie rozumiem tego komunikatu .. zwłaszcza że chciałem zwiększyć tylko rozmiar uploadowanych zdj Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbpo Posted January 22, 2014 Author Share Posted January 22, 2014 Mój błąd miałem wyłączone strony w CMS takie jak warunki użytkowania serwisu czy legal notice. Wszystko działa jak należy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts