econestorex Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Witam, Prosba o pomoc, po przeniesieniu sklepu z XAMPA na docelowa domene rozsypal sie KOSZYK. Po dodaniu produktow wyswietla zamiast miniaturek ZNAKI ZAPYTANIA, rozsypuje uklad koszyka zaslaniajac przyciski. Jednym slowem balagan ... Wygenerowalem ponownie miniatury, ale to nie pomaga. Efekt nie wystepuje uzywajac XAMPA Czy jest sposob na poradzenie sobie z tym balaganem, ewentualnie na blokade wyswietlania miniatur w bocznym koszyku ? Dzieki z gory za podpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Kaczor Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Spróbuj wejść w opcje Preferencje > SEO i URL wyłącz i ponownie włącz Przyjazne adresy URL to wygeneruje ponownie plik .htaccess. Wydaje mi się że plik zostanie też ponownie wygenerowany jeżeli po prostu go usuniesz, ale nie jestem pewny (chyba kiedyś mi nie zadziałał po jego usunięciu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
econestorex Posted January 21, 2014 Author Share Posted January 21, 2014 mialem wylaczone przyjaze adresy URL, jak je wlaczylem i wylaczylem sklep przestal mi sie wyswietlac :/ ups Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Kaczor Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 A jaki błąd się wyświetla? Jeżeli masz wyłączone pokazywanie błędów to możesz je włączyć w pliku config/defines.inc.php zamieniając false na true w linijce define('_PS_MODE_DEV_', false); Czy w SEO i URL jest poprawnie ustawiona domena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
econestorex Posted January 21, 2014 Author Share Posted January 21, 2014 Mam poprawnie ustawione adresy, domena sklepu: www.pakt-minilabs.pl domena ssl ta sama, url /sklep/ wczesniej ustawilem po przenisieniu z localhosta w Xampie i wszystko dzialalo ... dodalem komunikat w safari ... nie za bardzo wiem jak wrocic do tego by to zaczelo dzialac :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Kaczor Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 (edited) To może usuń plik .htaccess bo to w nim jest jakiś błąd. Chociaż u mnie sklep zadziałał: Edited January 21, 2014 by Piotr Kaczor (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
econestorex Posted January 22, 2014 Author Share Posted January 22, 2014 (edited) hmm, sprobuje jeszcze raz przez mUCommander ... Edited January 22, 2014 by econestorex (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
econestorex Posted January 25, 2014 Author Share Posted January 25, 2014 Postawilem jeszcze raz i o dziwo koszyk dziala poprawnie Dziekuje za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts