beteha Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Witajcie forumowicze. Nie mogę znaleźć podobnego lub takiego samego tematu wiec zakladam nowy Potrzebuje na swoim sklepie wrzucić muzykę w tle. I teraz pytanie czy da się to zrobić bez żadnych modułów i playerow. A drugie pytanie jak to zrobić w jakim pliku gdzie co i jak . Puki co zaczynam dopiero swoja karierę z prestashop ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 problem będize następujący: po kazdym przeładowaniu strony, np. po przejściu na stronę produktu, kategorii, cokolwiek - muzyka będzie odtwarzana na nowo. niestety, tak to będzie wyglądać w prestashop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beteha Posted January 20, 2014 Author Share Posted January 20, 2014 Nie ma mozliwosci wstawienia muzyki w tle powiedzmy na stronie tytulowej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
presta4you.com Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Kiedyś widziałem odtwarzać, który umożliwia kontynuowanie nagrania po przeładowaniu podstrony lub zmianie na inną, tylko nie mogę go teraz znaleźć. W tym przypadku chyba trzebaby stworzyć do tego moduł lub wklepać bezpośrednio w kod z odpowiednimi warunkami. Poza tym odradzam na stronach umieszczania w tle muzyki, ponieważ jest to dosyć denerwujące. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts