Cartuseshop Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Am schimbat tema de baza cu o tema pe care am modificat-o toate bune si frumoase pana acum. Dar am aflat de curand ca prestashop by defaul afisaza 10 produse pe pagina cum pot mari numarul de produse. Thema care o am cu modificarile facute de mine are nevoie de 12 produse pe pagina. Multumesc mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 imprimul rand in modulul "homefutured" configurezi 12 sau x buc cat vrei Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheRipper Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Am schimbat tema de baza cu o tema pe care am modificat-o toate bune si frumoase pana acum. Dar am aflat de curand ca prestashop by defaul afisaza 10 produse pe pagina cum pot mari numarul de produse. Thema care o am cu modificarile facute de mine are nevoie de 12 produse pe pagina. Multumesc mult! Daca e vorba de modulul din prima pagina - Home featured 12 .. in rest Preferinte > Produse: Produse in pagina: 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartuseshop Posted January 20, 2014 Author Share Posted January 20, 2014 (edited) Nu e vorba de prima pagina. In prima pagina am un modul care il configurez cum vreau eu . e vorba in paginile categoriilor... adica in catalog. Ma gandesc ca undeva in cod e scris nr magic 10. Edited January 20, 2014 by Cartuseshop (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 aaaaaaa BO>preference>produse la al 7 rubrica la paginatie ia vezi ce mama saracie spune, ca eu nu stiu romaneste 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartuseshop Posted January 27, 2014 Author Share Posted January 27, 2014 Mulumesc mult costi43 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts