aliosha Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 (edited) Salutare, In ultimul timp lucrez la un site pentru plante si am o problema cu Home sliderul. Problema este ca acesta apare pe toate paginile si eu as vrea sa apara doar pe homepage. Am incercat in BO sa ii setez exceptii insa niciun rezultat.. Are cineva vreo idee? Site-ul este aici Edited January 17, 2014 by aliosha (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 sliderul este pus in header?? asa arata incerca sal muti in homepage Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliosha Posted January 20, 2014 Author Share Posted January 20, 2014 sliderul este pus in header?? asa arata incerca sal muti in homepage Problema este ca nu poate fi repozitionat... nu imi da voie sa il mut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 dami acces la BO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts