teka07 Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Witam, czy znacie jakiś sposób żeby na karcie produktu oprócz ceny wyświetlać koszt dostawy najlepiej minimalny np. koszt dostawy od... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 props Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 To byłoby chyba trochę skomplikowane. Dajesz powiedzmy najtańszą cenę za list priorytetowy. Klient zadowolony, że zapłaci tylko powiedzmy 5 zł, dodaje kolejne rzeczy do koszyka widzi ciągle 5 zł. A jak przychodzi do płacenia to okazuje się, że musi wybulić 20 zł, bo tylu towarów do koperty nie wsadzisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 presta4you.com Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Można też dać koszt dostawy dla danego produktu, a w nawiasie powiedzmy informację, że całkowity wysyłki jest obecnie wyższy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 teka07 Posted January 17, 2014 Author Share Posted January 17, 2014 produkty agd i rtv raczej się masowo nie sprzedają więc raczej zamówienia będą po jednej sztuce, zależy mi na umieszczeniu kosztów wysyłki na stronie produktów ponieważ klienci ciągle porzucają koszyki chyba że to nie ma związku z kosztem wysyłki, i stąd pomysł na wyświetlanie obok ceny kosztów wysyłki najniższych lub wszystkich dostępnych opcji wyłącznie informacyjnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 lukasz_1410 Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Miałem ten sam problem i w dalszym ciągu go nie rozwiązałem. tym czasem w opisie przedmiotu dodałem waga produktu .... i odnośnik do cms gdzie tabelka z kosztami wysyłki... dodatkowo informacja ze waga przedmiotów się sumuje a koszt wysyłki zależny od wagi.Jeśli znalazł ktoś inne rozwiązanie też chętnie bym skorzystał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Rekin Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Witam.Również szukam rozwiązania.. chociażby do wyświetlenia najtajszej opcji dostawy!Ktoś jakiś moduł spotkał? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Do której wersji presty szukasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Rekin Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Obecnie najnowszej... 1.6.1.1Nie chciałbym w plikach szablonu wpisywać na sztywno. Ewentualnie będe kombinował kopiując kod (wyświetlania przewoźników) z koszyka i wpakuje do pliku wyświetlającego produkt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Do 1.5 widziałem taki moduł na delf.biz do 1.6 jakoś nie pamiętam czy coś takiego widziałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yabber Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Modułem "Zaawansowana zgodność prawna UE" można dodać pod ceną link do strony CMS z kosztami dostaw. Wygląda do tak: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dojek Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 to 1,85 € za m2 napisales recznie czy on skads to wyciaga ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Można to podać w karcie produktu, jest opcja wpisania ceny za ilość. Jeśli sprzedajesz coś na m2 i potrzebujesz w miarę automatycznego przelicznika ceny to moduł jest niezbędny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dojek Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 a tekst " Waga: i Dostawa " jest recznie dodany ? u mnie tak to wyglada : http://screencast.com/t/vBoKludkXtkl Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wolfen1223 Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 a tekst " Waga: i Dostawa " jest recznie dodany ? u mnie tak to wyglada : http://screencast.com/t/vBoKludkXtkl Pierwsze pytanie skąd ten moduł pobrać i drugie udało Ci się dodać ten tekst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dojek Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Pierwsze pytanie skąd ten moduł pobrać i drugie udało Ci się dodać ten tekst? do mnie to pytanie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wolfen1223 Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 No skoro masz ustawione tak jak wrzucałeś to do kogo innego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
teka07
Witam,
czy znacie jakiś sposób żeby na karcie produktu oprócz ceny wyświetlać koszt dostawy najlepiej minimalny np. koszt dostawy od... ?
15 answers to this question
Recommended Posts