bluestyle Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Salut. Am un magazin fizic de tip pet shop si as dori sa construiesc un site prestashop in care sa incarc toate produsele din magazinul fizic. Ce doresc eu sa stiu este urmatorul lucru: pot tine stocurile de pe site actualizate zilnic, dupa magazinul fizic? In magazin se foloseste programul SAGA C. As putea exporta cumva din SAGA situatia stocurilor in fiecare dimineata si sa o incarc in prestashop? Sau ce variante exista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Buna ziua, Da ... se poate ..... observ ca se poate face exportul din softul descris a fisierelor de tip XML.. txt or csv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinmacau Posted April 20, 2019 Share Posted April 20, 2019 (edited) Se pot sincroniza automat stocuri si preturi din Saga catre magazin online prin platforma www.famshop.ro/integrare Edited April 20, 2019 by florinmacau (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts