xgamecenter Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Witam, czy istnieje jakiś moduł bądź rozwiązanie pozwalające na zmianę ilości produktów z panelu admina bez wchodzenia w każdy produkt z osobna. Prowadzimy sklep, w którym bardzo często aktualizujemy stany magazynowe, problematyczne jest wchodzenie w każdy produkt z osobna i zmiana ilości. Widzę to tak, że po wyszukaniu produktu pojawia się okno do wpisania ilości lub znaczki plus/minus i zapis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xgamecenter Posted January 17, 2014 Author Share Posted January 17, 2014 anyone ? Żeby mnie każdy zrozumiał, chodziło mi o coś takiego: Pole pozwala na zmianę ilości produktu bez wchodzenia bezpośrednio w produkt. Czy istnieje jakiś moduł pozwalający na taką funkcjonalność ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xgamecenter Posted January 21, 2014 Author Share Posted January 21, 2014 odświeżam temat po raz trzeci, Naprawdę zależy mi na odpowiedzi. @Vekia Ty jesteś ogarnięty w kwestiach presty - masz na mój problem jakieś rozwiązanie ? Ewentualnie gdzie można zakupić jakiś płatny moduł / ktoś podejmie się napisania czegoś takiego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 moduł tu nie wchodzi w grę, zmiana tego typu dotyczy zmian core prestashop, chodzi o kontroller odpowiedzialny za wyświetlanie się listy produktów, dodatkowo - będzie trzeba zmodyfikować pliki szablonu oraz napisać skrypt js które to wszystko zmieni asynchronicznie, bez konieczności przeładowywania strony. raczej ciężka sprawa i nie do rozwązania na "za pięć minut" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
xgamecenter
Witam,
czy istnieje jakiś moduł bądź rozwiązanie pozwalające na zmianę ilości produktów z panelu admina bez wchodzenia w każdy produkt z osobna.
Prowadzimy sklep, w którym bardzo często aktualizujemy stany magazynowe, problematyczne jest wchodzenie w każdy produkt z osobna i zmiana ilości.
Widzę to tak, że po wyszukaniu produktu pojawia się okno do wpisania ilości lub znaczki plus/minus i zapis.
3 answers to this question
Recommended Posts