coal Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 (edited) Rád bych se podělil o jednu věc a váš názor. Provozuji dva eshopy na prestashopu. Jeden asi tak tři roky starý na PS 1.3 a nový na PS 1.5. Bohužel se stále více nemohu ubránit dojmu, že administrace u nové verze ve srovnání s PS 1.3. jepomalá a zbytečně složitá. Jen několik věcí co mě opravdu v nové PS 1.5 štvou: Načítání jednotlivých karet zboží pomalé. Změněné přidávání kusů u jednotlivých atributů k horšímu. Schované zákazníkovo telefoní číslo v administraci Při hledání nová presta sice položku najde, ale již neukáže počet kusů atd. Cena při přidání slevy se neukáže okamžitě, ale až po uložení. Jediné co je lepší, tak snad jen nahrávání více obrázků najednou. Nevím je to jen můj subjektivní pocit, nebo to vidí někdo podobně. Stará jednoduchá 1.3 prostě fičí jak blesk. Edited January 15, 2014 by coal (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 je to subjektivní ... v 1.5 najdeme mnohem vice pozitivních věcí .. dále síla zvyku . Link to comment Share on other sites More sharing options...
reoxid Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Buhužiaľ, mám tiež podobné skúsenosti. Mám v prevádzke 4 eshopy - každý je iná verzia Presty (hosting rovnaký) a musím skonštatovať že čím vyššia verzia, tým pomalšie načítanie a reakcie. Zo srandy som jeden eshop robený pôvodne vo verzii 1.5 skúšobne prerobil do verzie 1.4 a potom aj do 1.3 a zistil som že čím nižšia verzia tým lepší prístup. Vo verzii 1.3 ten eshop fičal ako blesk oproti 1.5-ke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coal Posted January 31, 2014 Author Share Posted January 31, 2014 ) Jsem rád, že se to nezdá jen mě. Jakoby to záplatovali a vylepšovali, až to celé pos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter_m Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Suhlasim. Mam tiez pocit ze PS 1.5 je pomalsia ako 1.4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 V 1.4 i 1.5 byla zvětšena složitost a proto jsou tyto řady pomalejší. Musím uznat, že už jsem viděl rychlejší shopy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Celkem zásadní pro fungování je nastavení hostingu a od verze 1.5 se vyplatí používat mencache př větším počtu položek v obchodě a dochází k celkem rapidnímu zrychlení celého obchodu, od 1.5 je to hodně stavěné na cache systémech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts