bolhaugrik Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Sziasztok! Egy számtech webáruházat csinálgatok, és szükségem lenne fizetési költség beállítási lehetőségre. Lehet hogy csak én nem találom (1.5.6.1)... Kérlek aki tud segítsen hogy hol lehet beállítani, illetve milyen modul kell hozzá. Amit szeretnék elérni: fizetés előre utalással => költség 0Ft fizetés paypal-al => költség x% fizetés utánvéttel => költség x Ft http://ujdonsagkft.hu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Öööö... tehát amiket te írsz (fizetés előre utalással, paypallal, utánvéttel) azok fizetési modulok. A költséget pedig a szállítóknál tudsz beállítani. Ehhez a háromhoz kell beállítanod egy szállítót (vagy többet) és ott definiálni a költségeket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolhaugrik Posted January 15, 2014 Author Share Posted January 15, 2014 háát... na majd megnézem meg tudom-e így csinálni az elképzelésemet. csak én eddig úgy gondoltam hogy külön-külön is be lehet valahogy állítani a költségeket és azok kombinálódnak maguktól. mert lehet mondjuk egy termék postával szállítva (ami ára súlyfüggő) de ugyanakkor a fizetés történhet előre utalással (ennek a költsége 0) vagy utánvét fizetve (aminek költsége árfüggő) és akár bankkártyával is történhet (aminek a költsége pl. 3.6%) és így tovább.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
szecso Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Szia Bolhaugrik Sikerült beállítanod a költség dolgot?Hasonlót szeretnék megoldani én is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 (edited) Mellékeltem egy olyan COD modult (1.5.x) aminél be lehet állítani a plusz költséget.Hátha segítség. cashondelivery.zip Edited February 26, 2014 by pattila01 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szecso Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Köszönöm, megnézem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts