Krzysztof pl Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Witam wszystkich Czy da się tak zrobić aby mogli się rejestrować tylko użytkownicy prowadzący działalność - Obowiązkowe wypełnienie pola NIP i Regon i wtedy ceny ukazywały się tylko zarejestrowanym użytkownikom Jeżeli tak to jak tego dokonać ? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 w ustawieniach użytkowników włącz tryb b2b Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krzysztof pl Posted January 14, 2014 Author Share Posted January 14, 2014 To może opisze dokładniej o co mi chodzi Obecna rejestracja wygląda tak I teraz Czerwone kropki są to dane obowiązkowe Zielone to są dane które chciał bym aby były obowiązkowe - ostatecznie Regon nie musi być A podkreślone to dane które chciał bym zlikwidować No i jak by się dało Numer NIP przenieść do Informacje o twojej firmie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krzysztof pl Posted January 15, 2014 Author Share Posted January 15, 2014 Dzięki vekia bardzo pomógł mi ten temat z twoimi radami http://www.prestashop.com/forums/topic/257985-zmiana-wymaganych-pol/ Na razie chyba działa tak jak chciałem Bez Podania nazwy firmy a potem NIP` rejestracja nie pójdzie dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krzysztof pl Posted March 9, 2014 Author Share Posted March 9, 2014 Wszystko działało jak należy do czasuTeraz mimo wpisów zawartych w pliku classes/Address.php według piniższego tematu http://www.prestashop.com/forums/topic/257985-zmiana-wymaganych-pol/ Nagle pola NIP i Nazwa firmy przestały być obowiązkowe - a były jakieś 1,5 miesiąca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Krzysztof pl
Witam wszystkich
Czy da się tak zrobić aby mogli się rejestrować tylko użytkownicy prowadzący działalność - Obowiązkowe wypełnienie pola NIP i Regon
i wtedy ceny ukazywały się tylko zarejestrowanym użytkownikom
Jeżeli tak to jak tego dokonać ?
Pozdrawiam
4 answers to this question
Recommended Posts