looksha Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Tanácsot kérnék. Nagyon megtetszett két template, főképp az újszerű Slideshow miatt. Viszont megnéztem a linkjüket a gtmetrix.com-on és hát elég gyenge adatok jöttek ki. Az a kérdés, hogy a fejlesztő cég oldalán látható Live demo, vajon reálisan mutatja a várható oldal sebességet, vagy ez inkább majd a saját szerver beállításoktól függ. Akármennyire is tetszik egy template, inkább lemondok róla, ha a Google várhatóan büntetni fogja a lassúság miatt. A két template: http://themeforest.net/item/responsive-supermarket-prestashop-theme-gomarket/full_screen_preview/5299356 http://themeforest.net/item/electronues-responsive-prestashop-theme-/full_screen_preview/5633825 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 A második már megvan Nekem, egy ügyfelem megvette, elég jó téma. Nem "valós" így a demó oldalt megnézni gtmetrix-ben. Ez fordítva működik: megveszed, felrakod, ha minden készen áll (tehát már különösebb design-beli módosítás nem lesz rajta) akkor lekéred a gtmetrixet és kijavítod a hibákat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
looksha Posted January 12, 2014 Author Share Posted January 12, 2014 Köszönöm Attila! Megkérdezhetem az ügyfél weboldalának címét? Szívesen megnézném a nem demo változatot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 az első az tetszik... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
looksha Posted January 12, 2014 Author Share Posted January 12, 2014 Nekem is! Köszönöm a tanácsot neked is Feri! Átvittem a készülő oldalt a Webdigital-hoz és ég és föld különbség a korábbi tárhelyszolgáltatóhoz képest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Elküldtem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 szívesen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts