ahalcz Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 dobrý den, mám problém s obrázkem zboží v administraci objednávek. Vytvořil jsem produkt ale po čase již jej není možné objednat a tak jsem v tomto produktu vyměnil obrázky a popis za nový (nový produkt nechci vytvářet kvůli odkazu a seo na tuto stránku). Pokud mi přejde nová objednávka na tento produkt tak má v administraci objednávek původní obrázek a ne ten nový. Mám prestu 1.5.2 a obrázky jsem přegeneroval. V 1.5.6.1 a 1.6 se to chová stejně.ID objednávky ukazuje na správné ID produktu a V tabulce "ps_image" u nového produktu mám id obrazků ktere jsou nové. v adresáři "img/..." souhlasí čísla obrázku s tabulkou "ps_image" ale v administraci objednávky je obrázek starý.Nevíte odkud se to bere? Jak to opravit?Děkuji za jakoukoli radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahalcz Posted January 17, 2014 Author Share Posted January 17, 2014 opravdu nikdo žádný nápad, radu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 Kazda rada nad zlato... nicmene tohle nebude tak fatalni pro vas ne? Jinak zkontrolovat cache prohlížeče a cache v prestashop theme a app pokud je používáte. Druhá věc je pokud už jste objednávku vytvářel v době kdy už prokazatelně u produktu byly nové fotky a nebo byla objednávka vytvořena ještě před změnou? Pak by mohla někde viset stará miniatura, ale pokud to je už v obj. po změně pak je chyba někde na straně prohlížeče nebo presty - třeba tuhle miniaturu neobčerstvil ten skript na resizing...pak je to chyba v app. Jinak to kde je daný obrázek zjistíte jen náhledem do kódu stránky na který že to obrázek vás to odkazuje a ten pak dohledat a zkusit upravit pokud je jiný. Jinak to asi řešení mít nebude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahalcz Posted January 20, 2014 Author Share Posted January 20, 2014 Díky moc za nakopnutí - obrázek se natahuje z img/tmp - tam jsou 2, jeden starý, jeden nový. po vymazání souborů ze složky se začínají generovat nové, spravné - i v již provedených objednávkých mám správné obrázky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts