dejron Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Witam jak w temacie zna ktoś może darmowy moduł "powiadom mnie kiedy produkt będzie dostępny" dla prestashop 1.5 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 prestashop posiada tę funkcję. sprawdź moduł Mail alerts jest tam taka opcja: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejron Posted January 10, 2014 Author Share Posted January 10, 2014 Tak o tym module wiem mam go ustawionego, ale chodzi mi o taki moduł który będzie wyświetlał się obok produktu z informacją "powiadom mnie kiedy produkt będzie dostępny" jest coś takiego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 moduł robi to samo o czym mówisz, wyświetla obok produktu pole do wpisania emaila, na który zostanie wysłane info kiedy produkt będzie już dostępny więc... nierozumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejron Posted January 10, 2014 Author Share Posted January 10, 2014 U mnie na stronie sklepu się nie wyświetla proszę spojrzeć Link i nie wiem co jest źle, mogę liczyć na pomoc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glorfi Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 U mnie pojawia się tekst "Powiadom mnie kiedy będzie dostępny" natomiast nie pojawia się formatka do wpisania emaila. Może macie pomysły na to jak to poprawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Formatka jest powyżej tego tekstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glorfi Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 ja to rozumiem. W normalnych okolicznościach się pojawia, ale w moim przypadku się nie pojawia. Stąd prośba o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glorfi Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 dzięki. Jest trop. Nie pojawia się w chromie Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 To dziwne ponieważ ja widze w chromie więc najlepiej wyczyść dane w przeglądarce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glorfi Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 właśnie to było to Najbanalniejsza rzecz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3RI Posted September 15, 2015 Share Posted September 15, 2015 A czy jest możliwość, sprawdzenie co klient "zasubskrybował"? bo nie ma nigdzie info, a chciałbym wiedzieć, żeby dodać stan Z góry dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 A czy jest możliwość, sprawdzenie co klient "zasubskrybował"? bo nie ma nigdzie info, a chciałbym wiedzieć, żeby dodać stan Z góry dzięki za pomoc. Jest możliwość. Zapytaniem sql do tabeli `PREFIX_mailalert_customer_oos`. Masz tam wszystkie dane: id produktu, id atrybutu, id klienta, mail klienta. A jak chcesz to uślicznić to zrób JOIN z tabelą `PREFIX_product_lang` po id produktu, to będziesz też miał nazwy produktów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagdaB Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 odświeżam wątek jednak dla Presty 1.7 potrzebuje to samo czyli żeby wyświetlała się możliwość wpisania się klienta na powiadomienie o dostępności produktu. Wiem że wątek jest stary sprawdzałam ustawienia mam włączoną opcję o której wyżej pisze Vekia, jednak u mnie na żadnej przeglądarce tego nie ma... Jak to się ma do Presty 1.7 może ktoś mi podpowiedzieć? Baaardzo proszę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basikmix Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Witam, u mnie to samo - Presta 1.7 pokazuje się okienko do wpisania adresu mailowego, ale nie ma nigdzie możliwości kliknięcia "Powiadom mnie kiedy będzie dostępny" coś nie tak z modułem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basikmix Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Czy aktualizacja tego modułu mogła mi spowodować problem? Mogę go odinstalować i jeszcze raz zainstalować? Na innych sklepach w wersji 1.7 działa prawidłowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 33 minuty temu, Basikmix napisał: Czy aktualizacja tego modułu mogła mi spowodować problem? Mogę go odinstalować i jeszcze raz zainstalować? Na innych sklepach w wersji 1.7 działa prawidłowo. Spróbuj zresetować. Sprawdź zaczepy, czy czasem nic tam się nie gryzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basikmix Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Restart nie pomógł. Jak klikam w szybki podgląd to prawidłowo działa. Tylko na produkcie nie mam tego buttona. Co to zaczepy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basikmix Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Przypominam się w temacie, bo dalej mam problem. Może ktoś ma jakiś pomysł na rozwiązanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Prawdopodobnie moduł jest podpięty do takiego hooka który jest widoczny tylko w szybkim podglądzie, tutaj trzeba zobaczyć w kod szablonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basikmix Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 A odinstalowanie i zainstalowanie może pomóc? Bo szczerze to nie znam się na tyle by wiedzieć co jest w kodzie źle napisane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Sprawdź to się przekonasz czy to w czymś pomoże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basikmix Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Nie pomogło. Co mogę zrobić żeby działało to u mnie poprawnie? Jak odinstalowałam moduł to pokazała się opcja udostępniania w mediach, a po zainstalowaniu zniknęły te ikonki jest tylko miejsce na wpisanie adresu email, ale nic to nie daje bo nie ma przycisku Powiadom mnie o dostępności. Dodatkowo jak wejdę na produkt to nie mogę przeglądać zdjęć. Oczywiście jak kliknę Szybki podgląd to tam wszystko i wyświetla się prawidłowo i można pozostawić maila z prośbą o powiadomieniu, że produkt się pojawił w sklepie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Bez wglądu w stronę raczej nikt ci nie wskaże rozwiązania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katanashinobi Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Mam problem z modułem na prescie 1.7.8.8 - nie wyświetla się box z miejscem do wpisania maila i powiadomieniem o dostępności (Mail Alert). Czy ktoś miał podobny problem i zna rozwiązanie? Będę bardzo wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 To nowa instalacja modułu: https://addons.prestashop.com/pl/emaile-powiadomienia/24547-mail-alerts.html Czy może nagle przestało się wyświetlać? Wyczyść pamięć podręczną na stronie wydajności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katanashinobi Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 Czyściłem i nie pomaga. Usuwałem moduł i instalowałem jeszcze raz, także nic nie pomaga. Wgrywałem nawet pliki modułu, które miałem zapisane z kwietnia i również nic nie pomaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts