the_conqueror Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 O kadar konu okudum ve hala bi sonuç bulamdım yardımcı olacak birisi lütfen .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 nasıl bişey istediğini tam olarak anlamadım. ama banka havalesi düzenleme için . admin/ödeme lısmında ödeme seçenekleri görünür ordan hesap numarası ve banka adlarını yazarsan sorun ortadan kalkar. başka bi sorunun varsa ayrıntılı olarak yazarsan yardımcı olmaya çalışırız.. kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_conqueror Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 Mesela iki hesap numarası eklemek istiyorum,bide teslimatta ödeme seçeneği aktif ama çalışmıyor sanırım.Ptt ile odeme sectıkten sonra diğer odeme kanallarına gidiyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeffbeck35 Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Merhaba benim ödeme seçeneklerimde banka havalesi bölümü görünmüyor? bunu nasıl aktif hale getirebilirim, ödeme bölümünden banka hesab bilgileri tanımladım fakat sadece teslimatta kapıda ödeme çıkıyor? yardımcı olabilr misiniz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeffbeck35 Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 yokmu yardımcı olabilecek kimse ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 adminden girdiğinde bilgileri herhangi bir uyarı alıyormusun. konfirigeetmeniz gerekiyor filan diye? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeffbeck35 Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 walla artık gerek almadı opencart kurdum catır catır çalışıyor! hem görsel olarak çok profesyonel hemde işlevsel olarak! kurtuldum presta hantalından! Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 bizdede prestashop çatır çatır çalışıyor. hayırlı olsun Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeffbeck35 Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 çok eksiği var çook! sitene baya emek harcamışsın güzel yani umarım işini görüyordurherkese hayırlı olsun )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marsilyus Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 nasıl bişey istediğini tam olarak anlamadım. ama banka havalesi düzenleme için . admin/ödeme lısmında ödeme seçenekleri görünür ordan hesap numarası ve banka adlarını yazarsan sorun ortadan kalkar. başka bi sorunun varsa ayrıntılı olarak yazarsan yardımcı olmaya çalışırız.. kolay gelsin Banka havalesi bilgilerini modülde değiştirdim ama HASAN TAHSİN ORTAKLARI vs. alakasız bir mail gidiyor müşteriye. Bu kadar uğraştıktan sonra opencart kurmayı gözüm kesmiyor doğrusu. bu önemli hatayı veya spami kim neden yaptı arkadaş. bankwire dosyasında yada başka yerlerde bulamadım. nereye saklamışlar bu belgeyi. bu nasıl bir iştir. tiksindim resmen.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 bankwire klasörünün içinde mails/tr klasörünü bir inceleyin isterseniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Banka havalesi bilgilerini modülde değiştirdim ama HASAN TAHSİN ORTAKLARI vs. alakasız bir mail gidiyor müşteriye. Bu kadar uğraştıktan sonra opencart kurmayı gözüm kesmiyor doğrusu. bu önemli hatayı veya spami kim neden yaptı arkadaş. bankwire dosyasında yada başka yerlerde bulamadım. nereye saklamışlar bu belgeyi. bu nasıl bir iştir. tiksindim resmen.. PrestaShop sistemini lütfen sadece buradan indirin diye bas bas bağırıyor mod.lar İndirdiğiniz siteyi iletin özelden bana iletebilirsiniz, eğer buradan indirdiğiniz takdirde böyle bir problem var ise durum zaten vahim! Çözüm:, Yönetim Paneli -> Yer -> Çeviriler -> E_Mail Çevirileri Şablonu yolunu izleyerek çözüme ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marsilyus Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 PrestaShop sistemini lütfen sadece buradan indirin diye bas bas bağırıyor mod.lar İndirdiğiniz siteyi iletin özelden bana iletebilirsiniz, eğer buradan indirdiğiniz takdirde böyle bir problem var ise durum zaten vahim! Çözüm:, Yönetim Paneli -> Yer -> Çeviriler -> E_Mail Çevirileri Şablonu yolunu izleyerek çözüme ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin. PrestaShop sistemini lütfen sadece buradan indirin diye bas bas bağırıyor mod.lar İndirdiğiniz siteyi iletin özelden bana iletebilirsiniz, eğer buradan indirdiğiniz takdirde böyle bir problem var ise durum zaten vahim! Çözüm:, Yönetim Paneli -> Yer -> Çeviriler -> E_Mail Çevirileri Şablonu yolunu izleyerek çözüme ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin. Merhaba Şahin bey, Durum şudur.. Presta dan orijinal dosyaları indirip sistemi kurdum. Yönetim panelinden >yerelleştirme> türkçe dil dosyası indir komutu verdim.. Dosyalar sunucdan indirldiği zaman (ki pretanın sunucularından indiriyordur. ) inen dosyaların içerisinden hasan tahsinin ve ortakları.vs. hesap numaraları yazılı dosya iniyor. Bu mail dosyaları >themes>mails>tr klasörüne atıyor. bu yüzden bayaaa uğraştım. Sonunda sorunu çözdüm ama bu dosyaların sunucudan değiştirilmesi gerekiyor. Prestayı sevdim, güzel bir sistemi var..ama bu tür hatalar soru işaretleri bırakır insanlarda. ilgin için teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts