megadesign Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Prosím o pomoc nebo radu.Mám u produktu nastaveno, že lze objednat, i když není skladem. Produkt má několik kombinací. Jestliže u konkrétní kombinace nastavím Množství na 0, tato kombinace už se neobjeví na produktové stránce, nemůžu ji vložit do košíku.Jak to tedy je s množstvím 0, lze nebo nelze objednávat?Jde o verzi 1.2.4.0V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Ja mam nastaveno v hlavnim nastaveni pro vsechny produkty ze pokud není skladem -nelze objednat a nastaveni rizeni skladu!!! , pokud si vezmu, ale produkt s atributy a u atributu nastavim mnozstvi na 0 tak pak v obchode nejde porad objednat ... pokud ale na karte u tohodle produktu zvolim natvrdo ze lze objednat pak se mi v obchode objevi i tento atribut ktery ma 0 na sklade, vse bez problemu na ps1.2.1 Velky problem u ty 1.2.1 jsem ted zaznamenal to ze z nejakyho duvodu se mi pri volbe atributu kde je nastaveny treba zvyseni ceny o urcitou castku...tak se zobrazi jen cena toho atributu a celkova cena se ukaze az po vlozeni do kosiku...coz teda neni moc dobry(a doufam ze u verze 1.2.4 tohle neni!) snad se k tomu konecne dokopu a tu moji test verzi upgraduju :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
megadesign Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 Tak jsem chybu nakonec objevil. V BO > Nastavení > Produkty jsem měl "Zobrazovat na stránkách produktu nedostupné varianty zboží (s nedostupnými atributy)" nastaveno na NE. Po přepnutí na ANO už se to chová ok. Moje chyba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts