DeanM Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 (edited) Buna, Am si eu cateva nelamuriri. Doua mai exact. 1. Exista vreo optiune de a afisa la fiecare produs, undeva langa pret si textul "TVA Inclus"? 2. Cand se doreste plasara comenzii de catre client, fie ca am folosit metoda in 5 pasi, sau metoda intr-o singura pagina, ca sa poate omul selecta varianta de plata, trebuie sa dea click pe un text, prestabilit de mine. Aici am ceva probleme, pentru ca lumea se asteapta sa check'uie un box, nu sa dea click pe un text, care ii duce in alta pagina si apoi sa finalizeze comanda. Exista posibilitatea de a face metodele de plata sa fie radio buttons sau check boxes? Folosesc prestashop 1.5.6, tradus in limba romana. Multumesc anticipat! Prima am rezolvat'o. Era comentata ultima parte din: <p class="our_price_display"> {if $priceDisplay >= 0 && $priceDisplay <= 2} <span id="our_price_display">{convertPrice price=$productPrice}</span> {if $tax_enabled && ((isset($display_tax_label) && $display_tax_label == 1) OR !isset($display_tax_label))} {if $priceDisplay == 1}{l s='tax excl.'}{else}{l s='tax incl.'}{/if} {/if} Edited January 9, 2014 by DeanM (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 da , scchimbi poza de la plata ramburs, cau cec sau bancar Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeanM Posted January 10, 2014 Author Share Posted January 10, 2014 Pai daca schimba poza, pur si simplu apare alta poza; asta nu il face radiobutton sau checkbox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 poti face din css pe clasa p.payment_module sa afiseze o imagine ce sugereaza un buton radio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeanM Posted January 10, 2014 Author Share Posted January 10, 2014 @valentin.g : multumesc, m-am prins care era faza, am si facut asta. Totusi, acesta e un workaround; e o solutie temporara. Exista si varianta definitiva, in care sa existe pe bune un buton radio sau check? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 (edited) poti lucra si cu radio inputs, desi sunt doar formale, dar apoi trebuie sa modifici in javascript caci acolo se deruleaza apoi toata treaba vezi order-opc.js Edited January 10, 2014 by valentin.g (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodu1p Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 Buna, Am si eu cateva nelamuriri. Doua mai exact. 1. Exista vreo optiune de a afisa la fiecare produs, undeva langa pret si textul "TVA Inclus"? 2. Cand se doreste plasara comenzii de catre client, fie ca am folosit metoda in 5 pasi, sau metoda intr-o singura pagina, ca sa poate omul selecta varianta de plata, trebuie sa dea click pe un text, prestabilit de mine. Aici am ceva probleme, pentru ca lumea se asteapta sa check'uie un box, nu sa dea click pe un text, care ii duce in alta pagina si apoi sa finalizeze comanda. Exista posibilitatea de a face metodele de plata sa fie radio buttons sau check boxes? Folosesc prestashop 1.5.6, tradus in limba romana. Multumesc anticipat! Prima am rezolvat'o. Era comentata ultima parte din: <p class="our_price_display"> {if $priceDisplay >= 0 && $priceDisplay <= 2} <span id="our_price_display">{convertPrice price=$productPrice}</span> {if $tax_enabled && ((isset($display_tax_label) && $display_tax_label == 1) OR !isset($display_tax_label))} {if $priceDisplay == 1}{l s='tax excl.'}{else}{l s='tax incl.'}{/if} {/if} Salut, cum ai rezolvat partea cu TVA-ul? Nici mie nu imi apare, poti sa imi explici, sunt incepator si nu prea le inteleg. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeanM Posted January 20, 2014 Author Share Posted January 20, 2014 @kodu1p : am explicat, daca te uiti atent peste secventa de cod pe care am pus-o o sa vezi ca ultima linie e cea care spune daca se afiseaza "tag'ul" cu tva. in cazul meu era comentata; probabil asa e si la tine, deci inaite de ultimele doua linii de cod ar trebui sa vezi fie semnele // fie <--- iar la sfarsit ---> in cazul acesta tot ce trebuie sa faci e sa le stergi, si sa salvezi fisierul. Partea: {if $tax_enabled && ((isset($display_tax_label) <p class="our_price_display"> {if $priceDisplay >= 0 && $priceDisplay <= 2} <span id="our_price_display">{convertPrice price=$productPrice}</span> {if $tax_enabled && ((isset($display_tax_label) && $display_tax_label == 1) OR !isset($display_tax_label))} {if $priceDisplay == 1}{l s='tax excl.'}{else}{l s='tax incl.'}{/if} {/if} Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinsavin Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 pentru TVA care fisier l-ai editat? Tx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
luminita Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Cum setez sa vad preturile cu TVA inlus pt prestashop 1.6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 in admin la Clienti - Grupuri modifica acolo toate grupurile si seteaza afisarea pret cu taxa inclusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luminita Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 merci - am descoperit finally Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts