dejron Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Witam mam kilka pytań na które chciałbym poznać odpowiedź 1.) lewy górny róg strony głównej mam napisy Home | about us | Sitemap | chciałbym to spolszczyć ale nie wiem gdzie tego szukać. 2. ) pole szukaj w prawym górnym rogu nie działa – jak wpisuję nazwę jakiegokolwiek modelu lub słowa typu “bieg” lub nawet “skarpeta” to nie dostaję rezultatu szukania! czy można to jakoś poprawić ? 3. ) Pole "Producenci" chciałbym zastąpić własną nazwą gdzie mogę to zrobić ? 4.) Chciałbym edytować pole OPIS na inny gdzie mogę to zrobić ? Proszę o jakieś rady jak to poprawić ? Z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 1) lokalizacja > tłumaczenia > tłumaczenia modułów odszukaj modułu permanent links i po prostu przetłumacz go na swoje 2) nie działa w jakim sensie? po kliknięciu w szukanie coś się ładuje i nie wyświetla? przycisk nie działa ? 3) jak w punkcie 1 z tym, że edytujesz tłumaczenia dla bloku producentów 4) lokalizacja > tłumaczenia > front office translations Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejron Posted January 9, 2014 Author Share Posted January 9, 2014 Dziękuję za odpowiedź co do pkt 2 to chodzi o to że jak wpisuję jakiś wyraz w pole wyszukiwania związanego z produktem nie otrzymuję wyników wyszukiwania i nie wiem co jest nie tak. adres strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejron Posted January 9, 2014 Author Share Posted January 9, 2014 Niestety to co napisałeś nie mogę tego znaleźć nigdzie 3) jak w punkcie 1 z tym, że edytujesz tłumaczenia dla bloku producentów 4) lokalizacja > tłumaczenia > front office translations i jeszcze słowo Available niby zmieniłem a i tak jest po angielsku Możesz mi coś podpowiedzieć proszę ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejron Posted January 9, 2014 Author Share Posted January 9, 2014 co do wyszukiwarki to problem rozwiązany pomógł ten post ale ze zmianą Producent na inną i Opis na inną nie mogę sobie poradzić proszę o jakieś rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts