gdv Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Witam, Zauważyłem pewien problem z wyświetlaniem kolejności cech produktów w porównywarce. Przy opisie produktu cechy wyświetlają się wg ich kolejności dodawania w panelu administracyjnym, co jest jak najbardziej prawidłowe. W porównywarce nie widzę jednak żadnego klucza i cechy wyświetlają się w kolejności losowej. Gdzie i jak mogę zmienić kolejność wyświetlania cech w porównywarce, aby pojawiały się tak samo jak w opisie i w panelu? Wersja 1.5.6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kuras Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Cześć W AktywnySmyk.pl działa lista cech w porównywarce taka jak w adminie :-) Aby tak działało należy zmienić plik Feature.php w katalogu classes. Znajdź funkcje getFeaturesForComparison i zamień ORDER BY nb DESC na ORDER BY f.position ASC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gdv Posted January 8, 2014 Author Share Posted January 8, 2014 Dzięki za pomoc! Teraz wszystko działa prawidłowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
gdv
Witam,
Zauważyłem pewien problem z wyświetlaniem kolejności cech produktów w porównywarce.
Przy opisie produktu cechy wyświetlają się wg ich kolejności dodawania w panelu administracyjnym, co jest jak najbardziej prawidłowe.
W porównywarce nie widzę jednak żadnego klucza i cechy wyświetlają się w kolejności losowej.
Gdzie i jak mogę zmienić kolejność wyświetlania cech w porównywarce, aby pojawiały się tak samo jak w opisie i w panelu?
Wersja 1.5.6.
2 answers to this question
Recommended Posts