props Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Jakiś czas temu PP wprowadziła jedyną moim zdaniem sensowną usługę - MultiPaczkę. Dodajmy wprowadzili ją z wielką pompą. Usługa spotkała się z dużym zainteresowaniem Klientów. I co? Nagle dziś idę wysłać do Klienta paczkę,a pani w okienku robi wielkie oczy, że MP została wycofana. Ponoć na ich stronie nie ma oferty. Ponoć, bo pani z okienka się myli - http://www.poczta-polska.pl/multipaczka/ Jak, kiedy, dlaczego? Nikt nic nie wie. K...a to się w pale nie mieści. Więcej żadnej PP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemx Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Polecam jednak mimo wszystko sendit.pl. Ja od momentu wprowadzenia tej usługi paczki wysyłam tylko tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
regnarok Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Korzystałem z usług wielu kurierów. Cenowo Poczta jest atrakcyjna i np. przesyłka biznesowa jest dobrym rozwiązaniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
props Posted January 12, 2014 Author Share Posted January 12, 2014 Korzystałem z usług wielu kurierów. Cenowo Poczta jest atrakcyjna i np. przesyłka biznesowa jest dobrym rozwiązaniem I której konkretnie mówisz? https://www.poczta-polska.pl/paczki-i-listy/wysylka/paczki/przesylka-kurierska-pocztex/ PP tak często wprowadza zmiany, że już sami chyb nie wiedzą co i komu oferują. Cena to nie wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
regnarok Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 No tak standardowo na dzień dobry to nie jest dobra opcja ale z czasem da się wynegocjować coś. Myślę, że za jakiś czas POCZTEX wykosi kilku mniejszych graczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts