Gaston17 Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Už si nevím rady snažím se naimportovat češtinu přímo do backofficu, ale ať dělám co dělám a stahuju jak stahuju, buď mi to píše že není možné extrahovat anebo to sice naimportuje ale nejde nastavit jako "Default". A kdyz dam "edit" tak mi to vypíše hlášku že:This language is NOT complete and cannot be used in the Front or Back Office because some files are missing.a červeně mám potom vypsaný adresář u "Theme files".A to mám default šablonu, vůbec nic jsem neměnil. Češtin už jsem zkoušel snad 10 a zhruba u poloviny mi to při importu napíše tu hlášku s extrahováním, u druhé poloviny mě to potom teda naimportuje, ale potom vypíše chybějící "Theme file"Nemůžu se teď vůbec hnout z místa a začínám být bezradný Jsem teda extralaik, ale myslím že v tomhle případě dělám všechno dobře.Za jakoukoliv radu budu moc vděčný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocour Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Jakou máš verzi Prestashopu?Podle chyby se zdá, že problém je v adresáři Themese, tedy si ověř:V adresáři "Themes" musíš mít podadresář s názvem tvého tématu (v základu tedy adresář "Prestashop") a v něm pak podadresář "lang" a v něm soubor "cz.php" (u starších verzí "cs.php", podle nastaveného ISO jazyka). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clerc Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Možno Ti pomôže toto: http://www.prestashop.com/forums/viewthread/27097/prečítaj tam môj posledný príspevok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaston17 Posted October 7, 2009 Author Share Posted October 7, 2009 Díky za reakce ... problém už mám vyřešený (díky uživateli Mamejerádi.cz). Ale vaše napády ještě projdu ... jsem začátečník a potřebuju vědět o prestashopu vše co jde. Ještě jednou díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts