geryboy22 Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Sziasztok! Fejlesztünk egy webshopot amihez szeretnénk majd megvásárolni a http://addons.prestashop.com/en/fashion/8054-responsive-alternative-clothes-store.html linken található template-et, és néhány modult.... A template demojában a legördülő menü (almenü kategóriák) nem jelennek meg Google Chrome böngésző használatakor. Szerintetek ez csak a demoban vagy az eredeti verzióban is hasonlóképpen működne? Ha igen, akkor erre milyen megoldás létezik, hogy Chrome böngésző használatakor is tökéletesen működjön a menü? Előre is köszi mindenkinek a tippeket! Gergő Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 css-ben van vmi gond a témával. működnie kell chrome alatt is, ezért fizet az ember az 1.6-os prestában hasonló téma van ingyen... ha, érdekel itt megnézheted http://dev.arbazar.hu/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
geryboy22 Posted January 8, 2014 Author Share Posted January 8, 2014 Köszönöm de a partnerek ragaszkodnak ehhez a templatehez. Igen, én is ezt gondolom, ha már fizet érte az ember legyen tökéletes. Írtam a Prestashop ügyfélszolgálatnak is de nem válaszoltak még kérdésemre. Így kicsit tartok a megvásárlásától, ha már az elején hibakereséssel kell bajlódni. Már pedig sokan használnak Chrome böngészőt.Köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 A linken amit dobtál van alul jobb oldalt egy ilyen link: Contact the developer Oda írd meg a problémádat és ki is javítja a fejlesztő. Megnéztem Én is, tényleg hibás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geryboy22 Posted January 8, 2014 Author Share Posted January 8, 2014 Elküldtem oda is az üzenetet. Remélem rövidesen reagálnak rá valamit, mert szorít az idő. A hiányosságok javítása, kb mennyi időt vesz igénybe? Van ilyen jellegű tapasztalat? Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Milyen hiányosságokra gondolsz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geryboy22 Posted January 8, 2014 Author Share Posted January 8, 2014 Hiányosságok alatt a Chrome böngésző alatti futásra gondolok...Közben pár perce megérkezett a válasz az ügyfélszolgálattól. Azt a tájékoztatást kaptam, hogy ez a hiba csak a demo verzióban van. A megvásárolt telepített terméknek nem lesz ilyen hibája. Ezt érdekesnek találom, de reménykedek a legjobbakban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Ha ezt mondják akkor biztos így van Csak ez az egy hiányosság volt, nem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geryboy22 Posted January 8, 2014 Author Share Posted January 8, 2014 Igen, a demo alapján csak ez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 A hiányosságok javítása, kb mennyi időt vesz igénybe? Van ilyen jellegű tapasztalat? Akkor így erre már nem kell válaszolni ha jól értem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geryboy22 Posted January 8, 2014 Author Share Posted January 8, 2014 Így már nem. Remélem nem lesz javításra szükség telepítés után sem. Köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eadams Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 css-ben van vmi gond a témával. működnie kell chrome alatt is, ezért fizet az ember az 1.6-os prestában hasonló téma van ingyen... ha, érdekel itt megnézheted http://dev.arbazar.hu/index.php Szia! Látom Te is élesztgeted az 1.6-ot. Egy kérdés: Ha bekapcsolom a termékhozzászólás modult, akkor teljesen szétcsúszik a terméklap. (product comments 2.5) A jobb oldalon látható keret, amiben az ár és a kosár van, az lekerül a képek alá, tök rendezetlen az egész tőle. Ez a változás csak akkor igaz, ha beregisztrálva nézem a lapot. Logoff után teljesen jó az oldal. Nálad is így van? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 nálam jónak tűnik, belépve és anélkül is Link to comment Share on other sites More sharing options...
eadams Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 (edited) nálam jónak tűnik, belépve és anélkül is Nekem nem. Csináltam egy új telepítést, másik szerverre, nem állítottam el semmit és ott is így néz ki. Beregisztráltam nálad, és ott tényleg ok. Nem tudom mi a különbség. A főtermékek a nyitólapon nálad nincs bekapcsolva, de annak meg nincs köze a terméklaphoz. http://kepfeltoltes.hu/view/140112/csuszott_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Edited January 12, 2014 by eadams (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 1.6.0.2-t használod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eadams Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Igen, de ugyanez a szitu 1.6.0.1.-ben is, már kipróbáltam. PC-ről, androidról, ios-ről, mindegy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts