dudikpal Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 A webmester eszközöknél nézegetem az indexelést hogy áll,és a webhelytérképeknél az elküldött urlek(gondolom sitemap szerint) indexelve vannak, mégis a Goolge index->Indexelési állapot-nál 0-át jelez. Ez mitől lehet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Van hogy csak várni kell kicsit és be fog ugrani. Ha mondjuk hetekig így áll (úgy hogy kint a webhelytérképeknél beindexelte mindet és mutatja is oszloposan) akkor már valami gáz van, de nekem ilyen még nem volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudikpal Posted January 7, 2014 Author Share Posted January 7, 2014 Dec 13-án adtam hozzá a shopot, utána 1 héten belül feltöltöttem a sitemapot, azt 1 napon belül jelezte az oszlopoknál, hogy beindexelte, azóta így áll. Ami nekem 0, az jelenti a megjelenést a találatok között? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 2-3 nap után már lennie kell pár db-naknem hiszem, hogy kari miatt pihennének a scriptek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 (edited) Ami nekem 0, az jelenti a megjelenést a találatok között? azt nem hiszem... írd be a google-be ezt: site:webshop.garmix.hu kijön 12.200 találat. Ezek szerint legalább 12.200 oldalt hozzád társít a google. Szerintem várj még egy hetet. Edited January 7, 2014 by pattila01 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudikpal Posted January 7, 2014 Author Share Posted January 7, 2014 (edited) Ezekre gondoltam, remélem nem fogalmaztam eddig félreérthetően Jó, akkor várok, bár jelenleg éppen azon ügyködöm hogy piszokgyorsan megjelenjek mindenhol, különben lehúzhatom a rolót. Most próbálkozom majd belőni valahogy a google struktúrált adatokat, meg az adatkiemelőt. Szerintetek is érdemes ezekkel foglalkozni? Sokat lendít a megjelenésen-helyezésen? Esetleg tudtok valamit tanácsolni, mivel lehet gyorsítani-javítani a megjelenésen? Eszetlenül regelek az shopgyűjtő oldalakra, apróhirdetéseket adok fel, amikbe próbálom belecsempészni a shop urljét , eddig ennyit tudtam kiokoskodni. Meg a termékeket, amiket kikapcsoltam, -mert valszeg már nem lesznek többet abban a formában- visszkapcsoltam, mert olvastam, hogy azt nem nézi jó szemmel a bot, ha 404-re fut. Edited January 7, 2014 by dudikpal (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 SEO-ra kéne gyúrni egy jó SEO szakemberrel... én nem regelnék sehová se, lassan már spamfaktorként kezeli a google. Lassan már semmi jelentősége nem lesz a negatívumon kívül a linkgyűjtő oldalaknak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
looksha Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Indexeléssel kapcsolatban kérnék én is tanácsot. Kb három hónapja töltögetem az adatokat az új webshopba, amivel hamarosan leváltanám a régit. Korábban azt a tanácsot kaptam, hogy webáruház motor váltásnál nagyon ajánlott az átindexelés. Viszont most azt látom, hogy az új (ideiglenesen kerekparbolt.com domain-on futó webáruház) már most több oldalát indexeli a Google, mint a jelenleginek. (www.bikediscount.hu) 3350 találat, illetve 4120 találat. https://www.google.hu/#newwindow=1&q=site:%2F%2Fwww.kerekparbolt.com https://www.google.hu/#filter=0&newwindow=1&q=site://www.bikediscount.hu Most akkor szerintetek érdemes átindexeltetni, mielőtt az új webshopra irányítom a bejáratott domaint, vagy nem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudikpal Posted March 26, 2014 Author Share Posted March 26, 2014 2-3 nap után már lennie kell pár db-naknem hiszem, hogy kari miatt pihennének a scriptek... Majdnem 3 hónap után is 0. Más ellenőrzőben is azt mutatja: Értem én hogy büntet a google, mert nem irányítottam át a régi oldalakat az újakra, na de ennyire?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
looksha Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Szerintem a Seotools.hu egy elég megbízhatatlan eszköz. Ha már ilyet használsz akkor inkább ezt: http://www.seoquake.com A toolbar bármely böngészőre telepíthető. Majdnem 3 hónap után is 0. Más ellenőrzőben is azt mutatja: google0.jpg Értem én hogy büntet a google, mert nem irányítottam át a régi oldalakat az újakra, na de ennyire?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudikpal Posted March 26, 2014 Author Share Posted March 26, 2014 Köszi, feltettem: http://webshop.garmix.hu/ Google pagerank: 0 Google index: 8,200 Google links: n/a Nem tudom mi itt ez a 8200, mert a webmaster toolsban továbbra is kemény 0 van... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudikpal Posted March 26, 2014 Author Share Posted March 26, 2014 Jó, és akkor itt lövöm magam főbe: www nélkül már jó adatokat mutat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
looksha Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Jó, és akkor itt lövöm magam főbe: www nélkül már jó adatokat mutat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 De akkor a www át van szépen irányítva a simára? Link to comment Share on other sites More sharing options...
looksha Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Nálam a kerekparbolt.com nagyjából egyforma értékeket hoz www-vel és anélkül is. Ez most jó, vagy nem jó? De akkor a www át van szépen irányítva a simára? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Szerintem ha a www nincs megfelelő formában átirányítva a simára, akkor feleződnek a "pontjaid", a ranked a google-nál. Ha érted, mire gondolok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
looksha Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Szerintem ha a www nincs megfelelő formában átirányítva a simára, akkor feleződnek a "pontjaid", a ranked a google-nál. Ha érted, mire gondolok. Ezt hogyan és hol tudom ellenőrizni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Hát átirányítódik a www.kutyafulualadar.hu a kutyafulualadar.hu-ra vagy sem? Ezt a Böngészőben láthatod. Ha igen, akkor remélhetőleg 301-gyel. Ez pedig az access.log-ban látszódik az apache-nál. (Lövésem sincs, hogy a cPanel világban ez látható-e egyáltalán) Nekem ez van benne a haraputcaharom.hu domain alatt, ha behívok a www.haraputcaharom.hu-ra "IP dátum + GET / HTTP/1.1 301 böngészőadatok-blabla www.haraputcaharom.hu" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
looksha Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Hát átirányítódik a www.kutyafulualadar.hu a kutyafulualadar.hu-ra vagy sem? Ezt a Böngészőben láthatod. Ha igen, akkor remélhetőleg 301-gyel. Ez pedig az access.log-ban látszódik az apache-nál. (Lövésem sincs, hogy a cPanel világban ez látható-e egyáltalán) Nekem ez van benne a haraputcaharom.hu domain alatt, ha behívok a www.haraputcaharom.hu-ra "IP dátum + GET / HTTP/1.1 301 böngészőadatok-blabla www.haraputcaharom.hu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
looksha Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Akár www-vel írom be, akár nélküle, ugyanúgy a www kezdetű jelenik meg. A Google közel azonos mennyiségű találatot hoz mindkettőre. Ezek szerint jó így? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudikpal Posted March 27, 2014 Author Share Posted March 27, 2014 De akkor a www át van szépen irányítva a simára? Most már igen, az is megvan. A gond az volt, hogy az analyticsbe a sima címet regeltem be, a webmesterbe meg a www-set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex57 Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 (edited) You can also use the link below for competitive site analysis. https://www.seozof.com.tr/rakip-site-analiz-araci Edited August 20, 2020 by alex57 (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts