gdv Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Witam, Proszę o pomoc w zlokalizowaniu problemu. Za pomocą autoinstalatora na hostingu sklonowałem sklep na inny adres. Wersja 1.5.6. Początkowo były problemy ze zdjęciami i adresami stron, ale po zmianach w SEO i URL przyjaznych linków wszystko działa prawidłowo. Jest tylko jeden kłopot, z którym nie mogę sobie poradzić. Na przeglądarce FF brakuje fonta, który odpowiada za dodatkowe znaczki (strzałki, ikonki, itp.) Wyświetlają się znaczki zastępcze. Font ten jest zlokalizowany na serwerze, kopia plików wykonana była 1:1 Na wszystkich innych przeglądarkach wszystko wyświetla się prawidłowo. Czy możliwe, że cache trzyma gdzieś stare przekierowania do CSS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 trudno cokolwiek powiedzieć więcej bez dostępu do strony jeżeli to nie problem - możesz podac url? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gdv Posted January 7, 2014 Author Share Posted January 7, 2014 (edited) Znalazłem już rozwiązanie, jedna czcionka była ładowana z pamięci podręcznej CCC. Po zaznaczeniu opcji Zachowaj pliki CSS bez zmian czcionka wyświetla się prawidłowo. Edited January 7, 2014 by gdv (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
gdv
Witam,
Proszę o pomoc w zlokalizowaniu problemu.
Za pomocą autoinstalatora na hostingu sklonowałem sklep na inny adres.
Wersja 1.5.6.
Początkowo były problemy ze zdjęciami i adresami stron, ale po zmianach w SEO i URL przyjaznych linków wszystko działa prawidłowo.
Jest tylko jeden kłopot, z którym nie mogę sobie poradzić.
Na przeglądarce FF brakuje fonta, który odpowiada za dodatkowe znaczki (strzałki, ikonki, itp.)
Wyświetlają się znaczki zastępcze.
Font ten jest zlokalizowany na serwerze, kopia plików wykonana była 1:1
Na wszystkich innych przeglądarkach wszystko wyświetla się prawidłowo.
Czy możliwe, że cache trzyma gdzieś stare przekierowania do CSS?
2 answers to this question
Recommended Posts