Crazy Roger Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 (edited) Mam pytanie ja zrobić aby pod produktami polecanymi na stronie głównej, wyświetlały się ostatnio dodane. Próbuje przez include ale wszystko się rozjeżdrza Edited January 6, 2014 by desima.pl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 http://www.prestashop.com/forums/topic/279163-free-module-home-featured-new-products-block/ myślę, że tego właśnie szukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Roger Posted January 8, 2014 Author Share Posted January 8, 2014 Wielkie dzięki vekia dokładnie o to chodziło duże piwo dla Ciebie, gdybyś jeszcze mógł mi pomóc w pozostałych postach byłbym Twoim dłużnikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 robię co mogę, nadrabiam zaległości, sporo pracy mi się zebrało po świętach z całą pewnością dotrę do Twoich postów i jak tylko będę mógł - postaram się pomóc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts