shaolin33 Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Witam ponownie, W załączniku przygotowałem to co chciałbym przerobić, Na ile jest to możliwe, te zmiant robiłem pod kątem zamówień w formularzu na jednej stronie dla zamówień GOŚCIA nie wiem czy jesli uda sie to zmienić to czy nie pokopie się przy zalogowanym uzytkowniku szczegoly w zalaczniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 shaolin33 Posted January 6, 2014 Author Share Posted January 6, 2014 Witam ponownie, W załączniku przygotowałem to co chciałbym przerobić, Na ile jest to możliwe, te zmiant robiłem pod kątem zamówień w formularzu na jednej stronie dla zamówień GOŚCIA nie wiem czy jesli uda sie to zmienić to czy nie pokopie się przy zalogowanym uzytkowniku szczegoly w zalaczniku mam nadzieje że az tak skomplikowane to nie jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 badyllek1993 Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Witaj, musisz odnaleźć plik z folderu controller, który "zarządza" generowaniem treści dla określonego pliku .tpl. Następnie szykujesz sobie pola formularza wraz z JS w controllerze, a potem tylko wyświetlasz w .tpl. Pomocny może okazać Ci się wątek:http://www.prestashop.com/forums/topic/293986-w%C5%82asny-kod-php-na-stronie-produktu/ Potem pola z formularza należy odebrać, a wartości z nich zapisać w bazie/przesłać na odpowiedni e-mail. Wiem, że są inne metody, ale ta chyba najprostsza Pozdrawiam, badyllek1993 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 shaolin33 Posted January 9, 2014 Author Share Posted January 9, 2014 Wysłałem PW, czekam na info Witaj, musisz odnaleźć plik z folderu controller, który "zarządza" generowaniem treści dla określonego pliku .tpl. Następnie szykujesz sobie pola formularza wraz z JS w controllerze, a potem tylko wyświetlasz w .tpl. Pomocny może okazać Ci się wątek: http://www.prestashop.com/forums/topic/293986-w%C5%82asny-kod-php-na-stronie-produktu/ Potem pola z formularza należy odebrać, a wartości z nich zapisać w bazie/przesłać na odpowiedni e-mail. Wiem, że są inne metody, ale ta chyba najprostsza Pozdrawiam, badyllek1993 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
shaolin33
Witam ponownie,
W załączniku przygotowałem to co chciałbym przerobić,
Na ile jest to możliwe,
te zmiant robiłem pod kątem zamówień w formularzu na jednej stronie dla zamówień GOŚCIA
nie wiem czy jesli uda sie to zmienić to czy nie pokopie się przy zalogowanym uzytkowniku
szczegoly w zalaczniku
3 answers to this question
Recommended Posts