CabbageTree Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Zdravím!Mám problém, který se tu už minimálně jednou vyskytl: V průběhu odjednávání se vyskytne v sekci Doprava hláška: "Litujeme, ale zboží Vám bohužel nemáme jak dopravit!". Dost dobře to nechápu.Administrace > Doprava > Státy: PrázdnéAdministrace > Doprava > Dopravci: Výchozí nastavení Česká poštaAdministrace > Doprava > Země: Aktivní pouze CZAdministrace > Doprava > Zóny: Aktivní pouze EuropeCo jiného by mohlo vadit?Díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tumik Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Já teď řeším to samé a nevím si s tím rady....Taky googluju ale kloudná rada nikde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Administrace > Doprava > Zóny: Aktivní pouze EuropeJá mám pouze česká republika Link to comment Share on other sites More sharing options...
CabbageTree Posted October 3, 2009 Author Share Posted October 3, 2009 Chceš tím říct, že v sekci Administrace > Doprava > Zóny nemáš nic aktivního? To se mi nezdá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CabbageTree Posted October 3, 2009 Author Share Posted October 3, 2009 Vždyť já jsem úplně blbej! Nemohl jsem za Boha najít v instalačních složkách, jak zní ta hláška v originále. No a po hodině mně napadlo překliknout jazyk normálně v zákaznickém GUI, a stojí tam: "There is no carrier available that will deliver to this address!", a to je pak sranda to vygůglovat!Stačí jen použít občas to šedý v hlavě... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tumik Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Já to řeším ještě teď ráno a nic nejde...Měnil jsem cenové i hmotnostní rozsahy.Zonu jsem nastavil pouze Europe a země jen Česká republika. Je to na nervy....Můžeš mi prosím trošku napovědět...Díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 V zonach já mám jen českou republiku,ne evropu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tumik Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Nastavil jsem v Zoně jsem nastavil jen Českou republiku ale problém se nevyřešil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Tady se o zonu asi jednat nebude...to že se zobrazuje tahle hláška může znamenat také:1.u zvoleného dopravce není nastavena/zaškrtnuta zóna kam zrovna chce zákazník objednávku odeslat2.je taky možné,že cena/váha objednávky je mimo rozsahy cen a hmotností, které se dají nastavit pro každého dopravce samostatněMoje rada:Zkontrolujete, že objednávka není mimo rozsahy, které máte u dopravcu nastaveny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CabbageTree Posted October 4, 2009 Author Share Posted October 4, 2009 Tak tedy konečně!Díky Vám za péči :-}Zčekoval jsem ty rozsahy hmotností a cen u dopravců a pořád to nefungovalo. Stále ta samá chyba. Až jsem si nakonec všiml, že v záložnce Administrace > Doprava nemám vyplněné pole "Poplatky podle přepravce, geografické oblasti a dosahu". Doplnil jsem tedy částku, a je to!Ještě jednou díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tumik Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Tak jsem to taky vyřešil. A hned jen co jsem tady napsal poslední příspěvek.Bylo to tím, že jsem neměl nastavené ceny přepravy a hmotnostní limity u dopravce. Díky všem za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonny_one Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Tak tedy konečně!Díky Vám za péči :-}Zčekoval jsem ty rozsahy hmotností a cen u dopravců a pořád to nefungovalo. Stále ta samá chyba. Až jsem si nakonec všiml, že v záložnce Administrace > Doprava nemám vyplněné pole "Poplatky podle přepravce, geografické oblasti a dosahu". Doplnil jsem tedy částku, a je to!Ještě jednou díky! moc si mi pomohol, presne v tomto som mal problém, ďakujem ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts