siwus71 Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Witam!Czy jest możliwość edycji blockcategories tak aby zmienić kategorię, która się wyświetla wraz z pozostałymi?tzn: Nie chę aby wyświetlaną kategorią była Główna czyli Home, a jakaś jej pod kategoria.Gdzie to zmienić?Z góry dzięki za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldiPL Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 (edited) próbowałem zrobić to samo, wszystkie kategorie mam w górnym menu, i jest to domyślna forma nawigacji w moim sklepie. w sklepie utworzyłem sobie kategorię "promocje" - miała ona kilka subkategorii, podzielonych na marki auta toyota, audi, honda i właśnie tę kategorię chciałem wyświetlić jako osobny blok, w celu uwypuklenia tej oferty klientowi. niestety, nie dałem rady i skończyło się na tym, że skorzystałem z modułu http://mypresta.eu/pl/modules/funkcjonalnosci-sklepu/bloki-kateogrii.html Edited January 5, 2014 by waldiPL (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwus71 Posted January 5, 2014 Author Share Posted January 5, 2014 rozumiem, że w tym bloku idzie uwypklic wybraną kategorie z jej subkategoriami ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldiPL Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 popełniłem błąd przy wklejaniu linków, chodziło o ten moduł: http://mypresta.eu/pl/modules/funkcjonalnosci-sklepu/bloki-kateogrii.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 pozwolę się wtrącić w dyskusję, waldi, w Twoim przypadku sprawa wyglądała nieco inaczej, bo chciałeś jednocześnie wyświetlić trzy bloki z kategoriami ten z promocjami, kategorie z dywanikami samochodowymi i lampami Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwus71 Posted January 6, 2014 Author Share Posted January 6, 2014 (edited) to w końcu jest jakaś możliwość przekształcenia bloku kategorii, aby wyświetlał on w lewej kolumnie subkategorię kategorii głównej?? Edited January 6, 2014 by siwus71 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts