MuhammedFatih Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Arkadaşlar localhostta kurulum yaptığım siteyi web e taşıdım herşey düzgün admin paneline girişimi yapabiliyorum ancak front page tıkladığımda localhostta ki siteme yönleniyor bu konuda araştırma sonucu şunu buldum slm phpmyadmin 'den veritabına bağlan ve ps_configurationtablosuna git. orda site adı yazıyor.* PS_SHOP_DOMAIN* PS_SHOP_DOMAIN_SSLdeğiştirdiğin zaman sorunun çözülür. denileni yaptım ancak düzelme gerçekleşmedi localhosttaki sitemin konumu localhost/prestashop 'tu webserverdaki konumum ise www.domain.com/presta2 'idi yukarıdaki tabloda yaptıuğım değişiklik ise localhost yazan yere phpmyadminde 'domain.com' ve 'domain.com/presta2' diye denedim her ikiside olmadı bu sorunu nasıl çözebilirim yeni kurulum yapmadan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Aşağıdaki işlemi yapmalısınız... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haski Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 nacizane çözümümü sizlerle paylaşmak istiyorum. database içerisinde "ps_shop_url" kısmını bulup domain ve domain_ssl bölümünü www.sitenizinismi.com olarak değiştirin ve physical_uri bölümüne / işaretini koyun. sorun çözülmektedir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 şahin beyin yaptığı, admin panel üzerinden. sizi yaptığınız veritabanına girip yapmak Link to comment Share on other sites More sharing options...
haski Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 şahin beyin yaptığı, admin panel üzerinden. sizi yaptığınız veritabanına girip yapmak aynen öyle, çünkü siteyi ftp ye taşıdıktan sonra ftp de admin panele de girilemeyeceği için bu yöntemle sorun çözülür. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 aynen öyle, çünkü siteyi ftp ye taşıdıktan sonra ftp de admin panele de girilemeyeceği için bu yöntemle sorun çözülür. Yanlış bilgi url değişse de admin panele giriş yapılır...prestashop alt yapısı buna müsaade eder... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 ayrıca ftp ile girip config/setting.inc.php içerisinden de düzenlenebilmesi lazım diye bir not düşelim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts