djmila Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 (edited) PS 1.5.6.1.- přestal mi mailalert posílat nové objednávky.Resp. pošle mi pouze bílou (prázdnou) stránku. začalo to po zapnuti modulu block kontakt .ten jsem zkusil vypnout, odinstalovat, přeinstalovat mailalert modul,nový překlad, AJ šablony do CS složky ale pořád to samé. Jen prázdná složka. díky za info kdyby toto někdo už řešil. edit: vyřešeno: když do toho koukáte dlouho točíte se v kruhu .. vypnout pc dát si jídlo a kávu a chladnou hlavu . výsledek je za 5 min . takže planý poplach Edited January 4, 2014 by djmila (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcurik Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 .... vypnul jsem PC, najedl se, dal si kávu, zchladil hlavu, pak jsem počkal 5 minut ..... a nic. Tak čím to bylo? Řeším podobný problém. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted January 6, 2014 Author Share Posted January 6, 2014 (edited) znovu jsem nahral sablonu emailu ale tentokrat ne do mailalert v modulech ale do mailalert v sablone tj. theme samozrejme do slozky cs Edited January 6, 2014 by djmila (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcurik Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Díky moc. Asi jsem si měl dát ještě jedno kafe ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts