efsab1213 Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Herkese Merhaba yaşadığım sorunu şöyle anlatayım ben ben kitap satışı yapacağım bir site hazırlıyorum. Ve haliyle bir kitabın resmini eklediğim zaman kitabın boyu enin den büyük oluyor ve sistem resmi biçimlendirirken (x-home_default, large,x-large_default,x-medium default vs.) resmin yanında beyaz alanlar yaratıyor beyaz bir arka planın üzerine küçültüp kaydediyor resmi. ben bu kaydedilen resimlerin yanındaki beyazlıkları nasıl kaldırabilirim ? Admin panelinde Resim ve medya seçenekleri bölümünden boyut değişikliklerini yaptım fakat resim o beyaz alanlarla beraber küçüldü. Yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 İlk olarak bu kata kritik bir hata değildir...yapmış oldunuz hata tamamen sizden kaynaklıdır... Eğer resim tasarımı kare bir şablon kullandıysanız...ve dikdörtgen bir resim yüklemiş iseniz böyle olması gayet normaldir...veya tam tersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
efsab1213 Posted January 4, 2014 Author Share Posted January 4, 2014 İlk olarak bu kata kritik bir hata değildir...yapmış oldunuz hata tamamen sizden kaynaklıdır... Eğer resim tasarımı kare bir şablon kullandıysanız...ve dikdörtgen bir resim yüklemiş iseniz böyle olması gayet normaldir...veya tam tersi peki ben bu şablonu nasıl değiştireceğim acaba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 peki ben bu şablonu nasıl değiştireceğim acaba ? Tema ayarlarını incelemeniz gerekiyor, örn: global.css içerisinde: view_full_size Link to comment Share on other sites More sharing options...
efsab1213 Posted January 4, 2014 Author Share Posted January 4, 2014 şimdi ben siteye yeni bir ürün fotoğrafı eklediğimde sitede img klasöründe,x-small_default.jpg, x-medium_default.jpg ,x-home_default.jpg, x-large_default.jpg , x.jpg , x-thickbox_default.jpg x otomatik olarak atanan bir rakam. ben bu resim dosyaları oluşturulurken istediğim boyutlarda oluşturulmasını istiyorum sorun burada. bunu hangi dosyadaki değişiklikle yapabilirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Bu işlem sizin çok zamanınızı alacak anlaşılan siz site adını verir misiniz..ben düzenlemeniz gereken alanları söyleyeyim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
efsab1213 Posted January 5, 2014 Author Share Posted January 5, 2014 localde çalışıyorum malesef ama default theme kullanıyorum :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts