Dagmara Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 (edited) Od ponad pół roku na polskim rynku funkcjonuje firma oferująca rozwiązania mobilne Shopgate...Są oni zintegrowani z ponad 50 systemami sklepowymi, w tym także z PrestaShop! Zajrzyjcie tu https://www.shopgate.com/pl Edited January 3, 2014 by Dagmara (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
regnarok Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Niby tak ale kilka mankamentów tej usługi można byłoby wymienić, choć generalnie jest ok. Mam na myśli np. wystawianie faktury przez Niemecką firmę co rodzi konsekwencję odpprowadzenia VAT w Polsce:) a poza tym to wtyczka nie oferuje możliwości filtrowania/ dostosowania produktów na homepage strony mobilnej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 na jedno wychodzi, czy to od Polskiego usługodawcy, czy od zagranicznego - i tak vat płacisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
regnarok Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 ale dowiedziałem się o tym jak dostałem fakturę- Rechnung z zerowym vatem , chyba wolałbym jednak polski papierek już z naliczonym Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbi Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 (edited) Uwaga na integrację z firmą shopgate, dokładnie proszę czytać umowę, aby haracz nie zrujnował twojego sklepu. Edited April 1, 2015 by zbi (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts