hydema Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Am un produs cu anumite combinatii posibile. Cand selectez din meniu o combinatie care nu este definita (nu exista nicaieri) imi apare sub mesajul aferent un pret. Daca dau refresh se schimba pretul si ii corespunde variantei de baza (existente). Cum pot sa fac sa nu mai apara acel pret eronat? Versiune Prestashop: 1.5.6.1 Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 verifica combinatiile, sa si ai acele produse combinate, daca nu le ai i-ti da valoarea de baza Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydema Posted January 3, 2014 Author Share Posted January 3, 2014 Pai nu le am combinate pentru ca nu exista acele produse, nu se produc. Eu vreau sa nu apara prețul de bază. Se poate face ceva? Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 logica tu ai pus combinatia la un produs, adica un produs_baza + produs_secundar deci ai produsul de baza, deci ai un pret, ca nu exista acea combinatie ea este avertizata, dar produsul de baza exista. mie unu miar conveni ca daca dintro combinatie de mai multe produse, sa nu fie disponibil unu, sami dai produsul de baza gratis adica 0 lei mai bine scoti combinatia scoti combinatia sa nu duci in eroare clientul Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydema Posted January 4, 2014 Author Share Posted January 4, 2014 (edited) Uite ce am in Bo la combinatii posibile pentru acel produs Se vede ca acea combinatie din eroare nu este definita si nici nu am gasit o metoda sa nu imi apara combinatiile imposibile in lista dropdown. Este o optiune in meniul preferinte - produse - pagina de produs = Afisare atribute indisponibile ale produsului in pagina de produs (cu cele 2 optiuni da/nu) dar atunci imi scoate si produsele care nu sunt pe stoc si nu vreau asta. Edited January 4, 2014 by hydema (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 daca nu le ai pe stoc le scoate dar daca pui la comanda posibila si fara stoc, atunci nu ti le scoate Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydema Posted January 6, 2014 Author Share Posted January 6, 2014 Si m-am intors la problema mea pentru ca la fel mi le arata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts