goblin306 Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Witam, Wie ktoś oco może chodzić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 błąd w trakcie tworzenia pliku settings może świadczyć o tym, że skrypt nie ma uprawnień do tworzenia plików. od tego trzeba zacząć, jakie są chmody? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 goblin306 Posted January 2, 2014 Author Share Posted January 2, 2014 755 wszystko ma o ile oto pytasz mam dac na 777? tylko które foldery ? Ale ostatnio nie pamietam żebym to zmieniał Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 w pierwszym kroku instalacji jest lista plików/folderów którym trzeba nadać uprawienia do zapisu, czasami mimo że jest "zielono" - w rzeczywistości jest inaczej - ustawienia hostingu uniemożliwiają sprawdzenie chmodów i trzeba to i tak zrobić, daj 777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 goblin306 Posted January 3, 2014 Author Share Posted January 3, 2014 (edited) hmm w pierwszym kroku - "Wybierz język" nie widzę tej listy prestashop 1.5.6.1 mam w "Zgodność z systemami" - PHP opcja magiq_quotes jest włączonaa 777 ustawilem juz chyba wszedzie;] Ten problem mam tylko na home.pl a na nazwa.pl bez zadnych zmian chmod i instalacja bezproblemowa. Edited January 3, 2014 by goblin306 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kanghoy Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 (edited) Ten sam problem na home.pl. Poradziłeś sobie? Do tego przy kliknięciu w próbę połączenia z bazą danych pojawia strona zmienia się na białą i nic się nie dzieje. Nie wiem wtf. Dane logowania na pewno dobre. Edited January 6, 2014 by Kanghoy (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 goblin306 Posted January 7, 2014 Author Share Posted January 7, 2014 niestety nie i nie wiem oco komen z tą białą stroną bo to samo mam a dane są ok bo jak wpisze zle to odrazu wywala że złe dane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wzr1one Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Spróbuj zainstalować na localhost i przerzuć na serwer zainstalowaną wersję, nie jest to rozwiązanie problemu, tylko pominięcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
goblin306
Witam,
Wie ktoś oco może chodzić ?
7 answers to this question
Recommended Posts