bygoš Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Zdravím místní prestashop komunitu, přesouval jsem obchod z localhostu na web všechno je v cajku, až na faktury, které vypíší bílou stránku s chybou: Fatal error: Undefined class constant 'TEMPLATE_INVOICE' in /data/web/virtuals/59545/virtual/www/controllers/admin/AdminPdfController.php on line 171 Na locale fungovaly faktury bez problému po přesunu nejdou, podpora webhostingu mě ujistila, že u nich je všechno v pořádku, že je chyba v prestě. Nevíte někdo co by s tím mohlo býti? jinak používám klasický faktury v Prestě žádný plugin, ani jsem se nehrabal ve zdrojových souborech pdf. děkuji za jakoukoliv pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Konstanta TEMPLATE_INVOICE je definována v souboru /pdf/PDF.php. Bude tedy nějaký problém s jeho načtením. O jakou jde verzi PrestaShopu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bygoš Posted January 2, 2014 Author Share Posted January 2, 2014 jedná se o verzi 1.5.6.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 nevim, ale prijde mi to ze jsi neustale odkazovan na local pode toho radku Link to comment Share on other sites More sharing options...
bygoš Posted January 4, 2014 Author Share Posted January 4, 2014 po importu jsem přepisoval PS_SHOP_DOMAIN, PS_SHOP_DOMAIN_SSL a ps_shop_url přespisuje se ještě něco? jen připomínám nejdou generovat faktury ani dodací listy, chyba je vždy v souboru AdminPdfController.php. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts