hering Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Napiszcie jakie są stawki za dodawanie produktów do Presty.Uruchamiam sklep i właściciel chciałby abym mu wprowadzał towar.Kompletnie nie wiem ile wziąć za taką fuchę. Wydaje mi się, że najlepiej brać za sztukę tylko ile?Doradźcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharak Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Nie wiem jak inni. W mojej firmie stosuje się stawki od kilku do kilkunastu groszy za produkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
hering Posted January 2, 2014 Author Share Posted January 2, 2014 (edited) Nie wiem jak inni. W mojej firmie stosuje się stawki od kilku do kilkunastu groszy za produkt Dzięki. Kurka, liczyłem na więcej ;-) To są stawki końcowe dla klienta? Edited January 2, 2014 by hering (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharak Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Zależy ile masz produktów do dodania. Jak jest tego niewiele, to nie ma sensu sumować na 10zł. Lepiej wycenić całą usługę na jakąś równą sumę Link to comment Share on other sites More sharing options...
hering Posted January 2, 2014 Author Share Posted January 2, 2014 (edited) Zależy ile masz produktów do dodania. Jak jest tego niewiele, to nie ma sensu sumować na 10zł. Lepiej wycenić całą usługę na jakąś równą sumę Właśnie. To ma być fucha, a nie regularny zarobek. Zaczynam szacować. Na razie dumam nad 2,5zł/sztuka. Dałeś mi punkt zaczepienia. Edited January 2, 2014 by hering (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyszek Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Jeszcze może warto jest napisać co wchodzi w "dodanie" produktu.Czy sama nazwa, ilość, cena czy też wstawienie zdjęcia, opisu, stworzenie opisu. Bo to rozciąga wstawienie produktu od kilku sekund do ponad godziny.Ja liczyłem Dodanie produktu, z opisem, dwie cechy, zdjęcie na jakieś 60-80 gr. (oczywiście opis kopiowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
hering Posted January 2, 2014 Author Share Posted January 2, 2014 Jeszcze może warto jest napisać co wchodzi w "dodanie" produktu. Czy sama nazwa, ilość, cena czy też wstawienie zdjęcia, opisu, stworzenie opisu. Bo to rozciąga wstawienie produktu od kilku sekund do ponad godziny. Ja liczyłem Dodanie produktu, z opisem, dwie cechy, zdjęcie na jakieś 60-80 gr. (oczywiście opis kopiowany Słuszna uwaga. Nazwa, ilości (6 rozmiarów), wklejenie opisu, zdjęcia 3 lub 4 szt. wyklikanie kilku cech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
regnarok Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 za kopiowany opis nie dałbym złamanego grosza Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 a jak ktoś nad kopiowaniem siedzi pół dnia? praca to praca Link to comment Share on other sites More sharing options...
PMaster Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Najłatwiej - wprowadź kilka produktów, będziesz wiedział ile czasu Ci to zajęło i w zależności ile chcesz zarobić na godzinę - tyle zaproponujesz Inne kryteria są chyba mniej ważne - Twój poświęcony czas decyduje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hering Posted January 12, 2014 Author Share Posted January 12, 2014 Najłatwiej - wprowadź kilka produktów, będziesz wiedział ile czasu Ci to zajęło i w zależności ile chcesz zarobić na godzinę - tyle zaproponujesz Inne kryteria są chyba mniej ważne - Twój poświęcony czas decyduje.... Tak właśnie zrobię ;-) Do regnarok: Dobrze, że na końcu opinii dałeś tę buźkę, bo pomyślałbym, że jesteś typowym przedstawicielem kapitalistycznego wyzyskiwacza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
regnarok Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Hehe chyba chciałbym zostać takim wyzyskiwaczem. Wiadomo ile czasu zajmuje napisanie czegoś sensownego, dlatego robię to sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts