Jacek Dyrc Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Witajcie. Mam przesunięcie w menu górnym i nie wiem jak wyrównać. Szablon greenstore, na stronie cudownezabawki.pl Będę wdzięczny za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 można to rozwiązać na kilka sposobów, najprostszy: style css. dla klasy: .sf-contener utwórz styl: ; margin - left :-335px; .sf-contener { } kod możesz umieścić w global.css (nie wiem co sie dzieje ale usuwa mi style z postu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek Dyrc Posted December 30, 2013 Author Share Posted December 30, 2013 można to rozwiązać na kilka sposobów, najprostszy: style css. dla klasy: .sf-contener utwórz styl: ; margin - left :-335px; .sf-contener { } kod możesz umieścić w global.css (nie wiem co sie dzieje ale usuwa mi style z postu) Dzięki zadziałało. Mam jeszcze jeden problem. Szczegółowy opis produktu w niektórych przypadkach jest za szeroki i wychodzi poza środkową kolumnę w prawo pod prawy sidebar. Czy jest możliwość, aby opis (mimo różnej szerokości był dostosowywany do wymiarów środkowej kolumny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts