artpol Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Witam Mam problem z modulem platnosc Paypal Zaraz mnie cos mnie trafi.Juz tyle sie czlowiek nauczyl i teraz nowa kupa. Co jest grane ustawilem API w module paypal dostaje wiadomosc ze jest zainstalowany i moge przejsc do uzywania ,ale co jak sie cos wlozy do koszyka i chce zaplacic z paypal to wychodzi taka kaszanka. Jezeli chcialby ktos pomoc to prosze o informacje co zrobic by bylo dobrze. Do przetestowania zapraszam na moja strone www.artpol.se Jezeli chcialby ktos cos podpowiedziec to moj mail [email protected] Z gory dziekuje za informacje Wszyskiego dobrego w Nowym Roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
PMaster Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 to wychodzi taka kaszanka. "taka kaszanka???" - napisz coś więcej, co się dzieje z tym modułem? Po prawidłowej konfiguracji wszystko powinno grać Z doświadczenia uważam, że to jeden z lepszych modułów płatności i dość niezawodny. Zresztą ten moduł jest chyba też autorstwa Prestashop więc tym bardziej.. Z tłumaczeniem na Polski jest zawsze "do bani" ale reszta powinna działać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artpol Posted January 2, 2014 Author Share Posted January 2, 2014 Instalujac ten modul wpisalem wszystkie dane API i zatwierdzilem,nastepniewyswietlil sie komunikat teraz mozesz uzywac paypal. Wkladajac towary do koszyka ide zaplacic ,wypisuje wszystie dane kupujacego i przechodze do platnosci stoi wybiez i mam tylko jeden Paypal naciskajac go przechodze do czystej stronki i nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
PMaster Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Sprawdź czy masz najnowszą wersję tego modułu... Powinna być 3.6.1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artpol Posted January 2, 2014 Author Share Posted January 2, 2014 A ja myslalem ze najnowsza to 3.6.2 i taka mam,powinienem zmienic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artpol Posted January 11, 2014 Author Share Posted January 11, 2014 Dziekuje juz zalatwione zmienione na to co zarekomendowales. Tysieczne dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts