dudikpal Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Kedves vevő vendégként rendelt, miután rájött hogy így a rendeléstörténet mint olyan nincs. Erre beregelt(valahogy) ugyanazzal a mailcímmel egy usert, viszont itt meg ugye megint csak nem látja.a vendégként leadott rendelését. Mondom semmi gond, jövök én a megmentő, és a "Vásárlóvá konvertálás"-ra, vagy mire nyomok, s lőn bódottá'. Aham. Rányomok a gombra(kipróbáltam orders és customers oldalon is), kiírja hogy sikerült, csak éppen a generált jelszóval nem jön meg a mail sem a vevőnek, sem nekem. Ennek a megoldását ma ki kell izzadnom valahogy, ez már éles helyzet, nem gyakorlat Mi generálja azt a levelet, vagy mi küldi ki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiaz Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Szia. Gondolom már késő a válasz, de egy gondolat erejéig: Ha nem küldi a mailt érdemes ellenőrizi, hogy a helyén van-e. Itt is: shop/mails/hu és itt is: shop / themes / sablonod / mails / hu. Jelszó problémára: a Vásárlóknál keresd meg az embert, mellette lépj a szerkesztésre, adj meg egy új jelszót (pl: 12345), küldd el neki emailben és figyelmeztesd, hogy belépés után változtassa meg egy neki tetszőre. - Persze hosszútávon ez nem megoldás, csak gyorssegély. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudikpal Posted January 3, 2014 Author Share Posted January 3, 2014 shop/mails/hu - itt megvan minden shop / themes / sablonod / mails / hu - ilyenem nincs is A jelszót így oldottam meg addig, amíg rá nem jövök mi lehet a hiba. Köszi a választ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 "shop / themes / sablonod / mails / hu - ilyenem nincs is" az alap témát alakítottad át? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudikpal Posted January 4, 2014 Author Share Posted January 4, 2014 Igen, klónoztam az alapot. Megoldódott a probléma: a mail sablonból vmiért eltűnt az email tárgya, újra beírtam, és küldi a leveleket. Nem nyúltam hozzájuk, és a múlt héten ezek még működtek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Örülök Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts