sergej888 Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Zdravím, pri vytvorení objednávky mi príde mail čo si kto objednal. Mail ale príde neúplný. Sú tam síce údaje o sumách a zákazníkovi, ale nie je tam vypísaný tovar čo si objednal. len prázdne miesto a suma. Neviete mi niekto poradiť v čom je chyba? Keď som vo firme veľmi to nevadí lebo si to mrknem cez admina, ale keď som mimo firmu a príde mi mail na mobil neviem identifikovať čo bolo objednané :-( ďakujem za každú radu, prikladám aj obrázok mailu Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 a s anglickym/českým emailem ti to chodi spravne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 chyba je pravděpodobně pouze v šabloně (něco podobného mi dělá šablona info o nové objednávce pro admina-zatím sem se k opravě nedostal) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sergej888 Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 skusam vsetko mozne a nic :coolgrin: ani preklad ani sablona...ale na druhej strane mozno to len upravujem zle. Stale mi to chodi v tvare ako som uviedol hore. Je to dost neprakticke nakolko mozem vybavovat bojednavky len za pomoci PC a nestaci mail v mobile :-S Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhhory Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 skusam vsetko mozne a nic :coolgrin: ani preklad ani sablona...ale na druhej strane mozno to len upravujem zle. Stale mi to chodi v tvare ako som uviedol hore. Je to dost neprakticke nakolko mozem vybavovat bojednavky len za pomoci PC a nestaci mail v mobile :-S Mám úplně stejný problém, nevíte jak to někdo vyřešit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 pokud chodi ostatni emaily napriklad email zakaznikovi ze udelal objednavku zcela v poradku(tzn. včetně objedných položek ) pak je problém pouze v modulu mailalerts pokud používáte verzi PS1.1final nebo 1.2.1+ použijte šablony pro tyhle emaily majiteli obchodu anglický šablony,chodí jen vám a pokud to bude ukazovat máte to co jste chtěli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts